NARİN İLE İLGİLİ SON GELİŞMELER 14 EYLÜL 2024: Narin'i Kim Öldürdü? Narin Olayında Son Durum

Tüm Türkiye'nin ciğerini yakan 8 yaşındaki Narin ile ilgili son gelişmeler merak konusu oldu. Kaybının 19. gününde Diyarbakır Tavşantepe kötü Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde ölü olarak bulunan minik Narin katili kim olduğu sorgulandı. Peki, Narin'i kim öldürdü? İşte 14 Eylül 2024 Narin olayında son durum..

NARİN İLE İLGİLİ SON GELİŞMELER 14 EYLÜL 2024: Narin'i Kim Öldürdü? Narin Olayında Son Durum

Narin ile ilgili son gelişmeler milyonlarca vatandaşın gündemine girdi. 21 Ağustos tarihinde Diyarbakır'ın Tavşantepe köyünde Kuran kursundan çıktıktan sonra sırra kadem basan minik Narin her yerde aranmaya başladı. Kayboluşunun üzerinden 19 gün geçtikten sonra Eğertutmaz dere yatağında çuval içerisinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında anne ve abi olmak üzere 10 kişi tutuklandı. Peki, Narin'i kim öldürdü? Narin Güran neden öldü? İşte Narin olayında son durum..

NARİN'İ KİM ÖLDÜRDÜ?

Diyarbakır Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde evinden Kuran kursuna gitmek için çıkan 8 yaşındaki Narin Güran camiden çıktıktan sonra kayboldu. Günler sonra çuval içerisinde üzeri taşla örtülmüş halde bulunan Narin soruşturmasında Narin'in abisi Enes Güran, annesi Yüksel Güran ve amcası Salim Güran yanı sıra amcası Fuat Güran, kuzenleri Muhammet Kaya, Birsen Güran, yengesi Maşallah Güran, halasının eşi Mehmet Şevket Kaya, Mehmet Selim Atasoy dahil 10 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında arabasında deliller bulunan Narin'in amcası Salim Güran 2 Eylül'de tutuklandı. Tutuklu amca Salim Güran, "Sadece Narin'in DNA'sının çıktığına ilişkin herhangi bir diyeceğim yoktur" dedi.

NARİN OLAYI SON DURUM

Diyarbakır’da dere yatağında çuval içerisinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili sır perdesi henüz aydınlatılamadı. 21 Ağustos günü kaybolan ve arama çalışmalarının 19. gününde cansız bedeni bulunan minik Narin soruşturması sürüyor. Aracından DNA'sı çıkan Narin'in bedeninde herhangi bir istismar izine rastlanmadığı biliniyor. Amca Salim Güran ile Narin'in cansız bedenini sakladığını itiraf eden komşu Nevzat Bahtiyar tutuklu sayısı 10’a yükseldi.

Kaynak: HABER MERKEZİ