Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Narin’in cesedini taşıyan aracın görüntüleri çıktı!

Son dakika haberi.. Narin’in cesedini taşıyan aracın görüntüleri ortaya çıktı.

Son dakika haberi.. Narin'in

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos günü kaybolmuş, arama çalışmalarının 19. gününde ise bir çuval içinde derede ölü bulunmuştu. Soruşturma tüm hızıyla devam ederken bir şüpheli “Cesedi amcası getirdi, ben de dereye attım” şeklinde ifade verdi.

200 BİN TL TEKLİF ETMİŞ

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden biri, ifadesinde çarpıcı detaylar verdi. Şüpheli, Narin’in amcasının, aynı zamanda köyün muhtarı olduğunu belirterek, “Narin’in amcası bana battaniyeyi gösterip, ‘Bunu yok edeceksin’ dedi” şeklinde ifade verdi. Ayrıca, Narin’in amcasının kendisine bu suç için 200 bin lira teklif ettiğini de iddia etti.

OTOMOBİLİN GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Şüphelinin İfadesi kamuoyuna bomba gibi düşerken Narin’in taşıdığı otomobilin görüntüleri ortaya çıktı. Ayrıca Şüpheli, Narin’in cenazesini muhtarla birlikte çuvala koyduğunu ve daha sonra muhtarın kendisinden ayrıldığını söyledi. Cenazeyi dere kenarına sakladığını belirten şüpheli, bu sırada bölgedeki arama çalışmalarına da katıldığını ifade etti. Soruşturma kapsamında ortaya çıkan bu itirafların ardından, Narin’in cansız bedeninin dereye taşındığı itirafçıya ait kırmızı aracın görüntüleri ortaya çıktı.