Narin'in vefatında dikkat çeken detay!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetine ilişkin soruşturma yeni bir bilgi gün yüzüne çıktı.

Narin'in vefatında dikkat çeken detay!

Adli Tıp Kurumu'nun ilk değerlendirmesine göre Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü belirlendi. Narin’in cansız bedeninden alınan 91 örneğin incelenmesi devam ediyor. Cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiği ve Narin'in neden öldürüldüğü ise hala netleşmedi. Ancak ortaya atılan iddialara yenileri ekleniyor.

1 GÜN DETAYI

Milliyet Gazetesi'nde yer alan bir habere göre, tutuklu ağabeyi Enes Güran'ın, Malatya'dan Diyarbakır'a yolculuğundan bir gün önce işlediği cinayet, "Enes cinayet için mi çağrıldı?" endişeler gündeme geldi. Tutuklu ağabey Enes Güran ifadesinde, “Ağabeyim Baran askere gideceği ve kuzenimin düğünü olduğu için iş yerinden izin almıştım” ifadelerine yer verdi.

Muhabir Ferit Demir'in konu hakkında yaptığı açıklamada, "Narin: Köyde gördüğü her yanlışa tepki verendi.. Asla yalan söylemezdi.. Lider özelliği hep ön plandaydı.. Her etkinlikte lider hep Narin'di... Araştırmacı ve soru sorma özelliği vardı... Kitap okumayı severdi... Yalan söyleyen arkadaşları ile mesafeli duruşu vardı... Ve Narin'in zeka seviyesi yaşının çok üstündeydi... Şimdi anladınız mı Narin neden katledilmiş... Not: Bu bilgileri Narin'in köyünde günlerce yaptığım araştırmalardan elde ettim." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Pelin ÖZDEMİR