Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nazilli’nin genç stoperi Kocaelispor yolunda!

Kocaelispor’da dış transfer çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Yeşil siyahlılar genç bir stoperin daha transferini gerçekleştirmek istiyor. 

Kocaelispor’da dış transfer çalışmaları

BODRUM DA İSTİYOR, FUTBOLCUNUN TERCİHİ KOCAELİSPOR 

Barış Alıcı ile Beridze’yi imzaya getirecek olan, Emir Ortakaya ile de her konuda anlaşan Kocaelispor’un radarında genç bir stoper bulunuyor. Yeşil siyahlılar son olarak Yeni Nazillispor’da forma giyen 2001 doğumlu Furkan Apaydın’ın da transferini bitirmek üzere. Bodrumspor’un ısrarla istediği futbolcunun tercihinin Kocaelispor’dan yana kullanacağı öğrenildi. 

22 MAÇ 3 GOL

2024’e kadar Nazilli ile sözleşmesi bulunan, son derece teknik bir futbolcu olan ve ön liberoda da şans bulan Furkan geride bıraktığımız sezon 20 lig maçında 2, 2 kupa maçında da 1 olmak üzere toplam 22 maçta 3 gol attı. Filiz lisansı 2012 yılında Pınargücüspor’da çıkan futbolcu 2017’den beri Nazilli ekibinin başarısı için mücadele ediyor. Öte yandan Kocaelispor’un Samsunspor’un Doulas Tonque ısrarı sürüyor. Yılda 600 bin olmak üzere 3 yıllık sözleşme isteyen futbolcunun menajeri ile temaslar devam ediyor.