Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nazım Gülay: Yetenekli futbolculara sahibiz

Belediye Derincespor karşısında sahadan 3 puanla ayrılan Uşakspor’un başarılı teknik direktörü Nazım Gülay şehre selam gönderdi.

Belediye Derincespor karşısında sahadan

3 MAÇTA SIKINTISINI YAŞADIK

Bir dönem Kocaelispor ve Darıca GB’de de görev yapan Uşakspor Teknik Direktörü Nazım Gülay, Belediye Derincespor’u 1-0 mağlup ederek takımı ile hayati bir galibiyete imza attı. Maçı değerlendiren ve Kocaelispor ile Darıca GB camialarına selam gönderen Gülay şu ifadelere yer verdi: Rakiplerimize göre yeni sezona 20-25 gün geç başlamak durumunda kaldık ve son 3 maçta da bunun sıkıntısını fazlasıyla yaşıyorduk. Yetenekli futbolculara sahibiz ve takımın biliyorduk.

 

İLAÇ GİBİ GELDİ

İstediğimiz oyun olmasa da galibiyetle dönmek bizim için çok iyi oldu. Amed maçı öncesi bu 3 puan bize ilaç gibi geldi” dedi. Son dönemde Darıca GB, Pazarspor ve Uşakspor gibi maddi anlamda büyük sorunlarla boğuşan zor şartlardaki takımlarda görev yapan Nazım Gülay, “Herhalde bizim kaderimiz böyle ama zorlu yerlerde güzel işler yapmak çok değerli ve keyif verici. İnşallah ileriki yıllarda çok büyük kulüplerde üst düzey oyuncularla çalışma fırsatı bulurum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür