Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nazmiye Tunaner Son Dakika: Müge Anlı Nazmiye Tunaner TikTok Şoke Eden Sözler! Nazmiye TikTok Videoları

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündeme gelen Nevrigül Alan olayı son dakika gelişmesi geldi. Tüm gözlerin çevrildiği Nevrigül kız kardeşi Nazmiye Tutaner açtı ağzını yumdu gözünü. Programdaki sinir krizleriyle gündemden düşmeyen Nevrigül’ün kız kardeşi Nazmiye TikTok hesabında açtığı canlı yayında Müge Anlı’ya verdi veriştirdi. Öyle şeyler söyledi ki herkes şoke oldu. İşte Nazmiye söyledikleri..

Müge Anlı ile Tatlı

Müge Anlı Nazmiye Tutaner son dakika olayı patladı. ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile tüm Türkiye’nin odak noktası olan Nazmiye flaş açıklama geldi. Zeytin ağacına asılı halde ölü bulunan Nevrigül Alan olayı hız kesmedi. Haftalardır Müge Anlı’nın programında incelenene Nevrigül Alan olayı ardından sesler yükseldi. Nevrigül’ün öldürüldü mü yoksa intihar mı ettiği araştırılırken olayın bu kadar gündem olmasının bir sebebi de Nevrigül’ün kardeşi Nazmiye oldu. Müge Anlı Nazmiye Çam ilk bölüm ardından tüm Türkiye onu tavırlarıyla tanıdı. Müge Anlı canlı yayında sık sık sinir krizi geçirmesiyle gündem olan Nazmiye Tutaner TikTok hesabından yayın açıp öyle şeyler söyledi ki herkes şoke oldu. Müge Anlı’ya demediğini bırakmayan Nazmiye Tiktok videoları tıklanmaya başladı. Peki, Nazmiye Tutaner Tiktok ne dedi? İşte Müge Anlı Nazmiye Doğan Instagram bilgisi..

MÜGE ANLI NAZMİYE TUTANER TİKTOK

ATV gündüz kuşağının en sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni haftaya başladı. Programda haftalardır işlenen Müge Anlı Nevrigül Alan ölümü ardındaki sır perdesi aralandı. Türkiye gündemine oturan Müge Anlı Nevrigül alan olayını daha fazla dikkat çeker hale getiren ise kız kardeşi Nazmiye oldu. Tüm Türkiye’nin canlı yayındaki tavırlarıyla tanıdığı Nazmiye Tutaner flaş gelişme patlak verdi. Müge Anlı canlı yayındaki birbirinden absürt tavırlarıyla odak noktası olan Nazmiye Tutaner Tiktok hesabından öyle şeyler söyledi ki olanlar oldu. Canlı yayında sık sık sinir krizi geçiren Müge Anlı Nazmiye Tutaner viral oldu. Ablasının kendisini öldürdüğünü iddia eden Nazmiye Tiktok hesabından Müge Anlı’ya verdi veriştirdi.

NAZMİYE TUTANER TİKTOK VİDEOLARI

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ile tüm Türkiye’ye kendisini tanıtan Nazmiye Tutaner şok sözler ortaya çıktı. Nazmiye TikTok hesabında açtığı canlı yayınla adından bir kere daha söz ettirdi. Sosyal medyanın gündemine oturan Nazmiye Tutaner şimdi de açtığı canlı yayın ile konuşulmaya başladı. Ablası Nevrigül Alan ölümü için defalarca Müge Anlı programına çıkan Nazmiye, sunucu Müge Anlı’yı ele aldı. Nazmiye Tiktok canlı yayında Müge Anlı için, “Reyting kırmanın peşinde. Çok da tın Müge” dedi. O sözleri duyan sosyal medya ayağa kalktı.