Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne biçim maç böyle! Futbol dışında her şey vardı!

Kocaelispor sezonun yedinci maçında Şanlıurfaspor’u konuk etti. Son derece ilginç anlara sahne olan mücadele 0-0 sona erdi. Yeşil siyahlılar, İstanbulspor’un kaybettiği haftada liderlik şansını tepti. Kocaelispor haftaya pazar İstanbulspor’un konuğu olacak.


Kocaelispor sezonun yedinci maçında

KADROMUZ

Kocaeli Stadı’nda oynanan maça Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Çorum maçındaki performansı ile dikkat çeken Furkan Gedik ve Yusuf Cihat Çelik’i 11’de başlattı. Buna göre yeşil siyahlılar kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Ahmet Oğuz, Muharrem Cinan, Appindangoye ve Caner Osmanpaşa, önlerinde Tarkan Serbest, 8 numarada Pedrinho ve Yusuf Cihat Çelik, sağda Ryan Mendes, solda Furkan Gedik ileride ise Ahmet Sağat 11’i ile sahadaki yerini aldı.

İSTEKLİ BAŞLADIK

Kocaelispor maça baskılı ve istekli başladı. Şanlıurfa ise mücadeleye ikinci bölgeyi savunarak başladı. 20. dakikada Mendes’in pasında Muharrem Cinan’ın kaleye gönderdiği top üstten dışarıya çıktı. 22’de Mendes’in ceza sahasına yaptığı ortada Mboula kafa vuruşu ile topu uzaklaştırdı. Top, Furkan’a geldi. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak üstten dışarıya çıktı. 26’da Kocaelispor inanılmaz bir gol kaçırdı. Ahmet Oğuz’un pasında Ahmet Sağat altı pas noktasından topu kaleye gönderemedi.

ABDULKADİR UZADI, YUSUF CİHAT’IN TOPU DİREKTEN DÖNDÜ

33’te Kocaelispor yine gole çok yaklaştı. Pedrinho’nun köşe vuruşunda Appindangoye kafayı vurdu, kaleci Abdülkadir soluna uçtu ve müthiş bir kurtarışa imza attı. İlk yarının ilk uzatma dakikasında Furkan sağdan topu getirdi, pasında Mboula topu kornere gönderdi. Pedrinho’nun köşe vuruşunda Appindangoye kafa vurdu, boşta kalan topu Yusuf Cihat kaleye gönderdi, top sol kale direğinden döndü.

İLK YARININ SONUNDA ORTALIK KARIŞTI

İlk yarının son anlarında çok ilginç bir pozisyon yaşandı. Kaleye doğru gönderilen top Furkan’ın koluna çarptı. Ardından hakem Muhammet Ali Metoğlu maçı noktaladı. Şanlıurfa ekibi penaltı bekledi ancak pozisyona devam kararı verildi. İlk yarı sonundaki pozisyonun ardından penaltı kararı verilmediği için Şanlıurfaspor maça çıkmama kararı aldı. Kocaelisporlu futbolcular sahaya çıktı ve rakibini bekledi. Ve Şanlıurfa ekibi 5 dakika kadar maça geç çıktı.

NET GOLLER KAÇTI

İkinci yarıda Şanlıurfalı futbolcular oyunu ağırdan alıyor. Kocaelispor ilk 25 dakikada Ahmet Sağat ile iki kez gole yaklaştı ve ancak Ahmet kötü bir gün geçiriyor. 76’da Kocaelispor Mendes ile gole yaklaştı. Beridze’nin ayağındaki topa Mboula dokundu, top Mendes’e geldi ancak Mendes çok önemli bir pozisyonu değerlendiremedi.

HAYAL KIRIKLIĞI!

85’te Beridze ceza sahası içinde topu aldı ancak şutunda top üstten dışarıya çıktı. 88’de Beridze’nin şutunda top üst direkten döndü. 12 dakikalık uzatma süresinde de gol olmadı ve oldukça dağınık bir görüntü çizen Kocaelispor bu maçta da hayal kırıklığı yarattı. İstanbulspor’un kaybettiği haftada puanını 13’e çıkaran Kocaelispor ayağına kadar gelen liderlik fırsatını tepmiş oldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlk yarı sonundaki pozisyonun ardından
Sıradaki Haber Şanlıurfaspor’dan tepki… İkinci yarıya geç çıktılar