Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne Gemiler Yaktım Dizi Oyuncuları! Ne Gemiler Yaktım Konusu! Ne Gemiler Yaktım Ne Zaman?

Show TV’nin yeni dönem dizileri arasında yer alan Ne Gemiler Yaktım merak edildi. Aralık ayında izleyiciyle kavuşacak olan Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu dikkat çekti. Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı Ne Gemiler Yaktım dizisi ne zaman yayınlanacak belli oldu. İşte merak edilen Ne Gemiler Yaktım oyuncu kadrosu ve konusu..

Ne Gemiler Yaktım dizisi merakla beklenmeye başladı. Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin ile ve Fidan’ın hayat hikayesi işlenmeye başladı. Teşkilat dizisinde hayat verdiği Zehra rolünün ardından bambaşka bir şekilde izleyici karşısına çıkan Deniz Baysal ile ünlü oyuncu Devrim Özkan’ın yollarının kesişmesiyle başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisi geri sayıma başladı. İki kadının birbirinden destek alarak hayatta kalma mücadelelerine seyirciyi ortak edecek olan Ne Gemiler Yaktım dizisi merakla beklenmeye başladı. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisi ne zaman yayınlanacak? Ne Gemiler Yaktım konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizi oyuncuları kim? İşte yanıtı..

NE GEMİLER YAKTIM DİZİSİ NE ZAMAN?

Ne Gemiler Yaktım dizisi merakla beklenen yayın tarihi açıklandı. Annelikten başka hiçbir ortak özelliği olmayan Yasemin ve Fidan’ın yaşadıkları sarsıcı olaylardan kesitlerin ekrana geleceği Ne Gemiler Yaktım dizisi fragmanındaki, “Kadınlar birbirinin yurdudur!” sözü dikkat çekti. İki kadının hayatta kalma ve yola devam etme mücadelesini etkileyici bir anlatımla ekrana getirecek olan Ne Gemiler Yaktım dizisi 4 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’da yayında olacak. Show TV’nin yeni dönem dizilerinden olan Ne Gemiler Yaktım dizisinin rakiplerine kabusu yaşatacağı düşünülüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=PzWxWj45M7Q

NE GEMİLER YAKTIM DİZİ OYUNCULARI

Ay Yapım’ın yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım oyuncu kadrosunda Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alırken dizide bu isimlere Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat ile Macit Koper gibi isimler yer alıyor.

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU

İlgi çeken 1. bölüm fragmanında, “Kadınlar birbirinin yurdudur!” diyerek iki kadının hayatta kalma ve yola devam etme mücadelesi işleniyor. Etkileyici bir anlatımla ekrana gelecek olan Ne Gemiler Yaktım dizisinde kocasından şiddet gören Fidan’ın Yasemin’e söylediği, “Öyle her şey gözünün gördüğü yerde olmuyor her zaman” sözleri izleyicinin merakını artırıyor.

DİĞER VİDEOLAR