Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne Gemiler Yaktım dizisi o gün başlıyor! Erkan Kolçak Köstendil bile kadroda! İşte yayın tarihi

Ne Gemiler Yaktım dizisinin yayın günü belli oldu. Show TV’nin yeni dizisi randevuyu verdi. Peki Ne Gemiler Yaktım dizisi ne zaman başlıyor? İşte Ne Gemiler Yaktım dizisinin yayın tarihi…

Ne Gemiler Yaktım dizisinin

Ekranların yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım, başlıyor. Show TV’den seyirci karşısına çıkacak dizinin yayın tarihi belli oldu. Bir süredir fragmanlarıyla dikkat çeken dizi, yeni bir fragman yayınladı. Ne Gemiler Yaktım dizisinin yeni fragmanında yayın tarihi yer aldı. Ne Gemiler Yaktım dizisi, yayın gününü fragmanıyla duyurdu.

Ne Gemiler Yaktım dizisinin yayın tarihi nihayet netlik kazandı. Show TV’nin yeni yapımı olan dizide Devrim Özkan başroldeydi. Deniz Baysal’ın bir diğer başrolü olduğu dizi, yayın gününü duyurdu. Başrol erkeklerinden biri, Erkan Kolçak Köstendil oldu. Diğer başrol erkekse, Berk Hakman açıklanmıştı. Bu kez haber, yayın gününden geldi.

Fragmanıyla yayın tarihini duyuran Ne Gemiler Yaktım dizisi, randevuyu verdi. Peki Ne Gemiler Yaktım dizisi ne zaman başlıyor? Ne Gemiler Yaktım dizisi hangi gün yayınlanacak? Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu ne? İşte Ne Gemiler Yaktım dizisinin yayın tarihi…

NE GEMİLER YAKTIM DİZİSİ, ARALIK AYINDA BAŞLIYOR

Ay Yapım imzası taşıyan Ne Gemiler Yaktım, yayın tarihini netleştirdi. Orijinal hikayeye sahip olan dizinin senaristi Banu Kiremitçi Bozkurt oldu. Show TV’den ekrana gelecek olan yapım, bir fragmanla randevuyu verdi. İki kadının hikayesini anlatacak olan dizi için yayın günü netleşti.

Dizinin yayın günü son fragmanla birlikte belli oldu. Merakla beklenen dizi, reyting yarışı için pazartesiyi seçti. Dizi, 4 Aralık 2023 Pazartesi ilk bölümü ile ekranda olacak. Ne Gemiler Yaktım dizisi, aralıktan itibaren her pazartesi yayınlanacak. Dizinin konusu ise, bir hayli ilgi çekici.

NE GEMİLER YAKTIM DİZİSİ, KADIN HİKAYESİ İŞLİYOR

Dizide annelikten başka ortak noktaları olmayan Yasemin’le Fidan’ın hikayesi anlatılacak. Kadınların birbirini destekleyeceği yapımda Rutkay ve Toprak da hikayeye girecek. Rutkay Fidan’ın eski kocasıyken; Toprak bir baş komiser. Rutkay’ı Berk Hakman canlandıracakken; Toprak’a Erkan Kolçak Köstendil hayat verecek.

Efsane isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda Mert Denizmen de bulunacak. Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık gibi isimlerin olduğu dizi, pazartesi başlayacak. Yine Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Onat kadroda. Macit Koper gibi usta bir isim de dahil olmuş durumda.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!