Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne Gemiler Yaktım Yasemin Kim? Deniz Baysal Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Baysal Boy Kilo

Teşkilat dizisinde hayat verdiği Zehra rolüyle tüm beğenileri toplayan Deniz Baysal’ın yeni adresi Show TV oldu. Merakla beklenen Ne Gemiler Yaktım dizisinde Yasemin rolüne bürünen güzel oyuncu Deniz Baysal hayatı merak edildi. Peki, Ne Gemiler Yaktım Yasemin kimdir? İşte merak edilen Ne Gemiler Yaktım Yasemin’i Deniz Baysal..

Teşkilat dizisinde hayat verdiği

Başrollerini Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat ile Macit Koper gibi ünlü isimlerin paylaştığı Ne Gemiler Yaktım dizisinde Yasemin karakteri mercek altına alındı. İlk bölümüyle 4 Aralık Pazartesi günü Show TV’de yer alan dizide Yasemin kim merak edildi. Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin ile ve Fidan’ın hayat hikayesi işleyen Ne Gemiler Yaktım dizisi hikayesi dikkat çekti. İzleyicilerin dört gözle beklediği Ne Gemiler Yaktım Yasemin kim sizin için araştırdık. İşte Ne Gemiler Yaktım Yasemin’i Deniz Baysal hayatı..

NE GEMİLER YAKTIM YASEMİN KİMDİR?

“Kadınlar birbirinin yurdudur!” sözüyle ekrana gelen Ne Gemiler Yaktım dizisinde Yasemin karakterinin hikayesi merak edildi. Hayat mücadelesi veren, zeki, pratik ve potansiyeli çok yüksek bir kadın olan Yasemin’in sırlarla dolu dünyası ekrana geldi. Her zorluğa tek başına göğüs geren, kızını her şeyin üzerinde tutan yalnız biraz da yorgun bir anne olan Yasemin merak konusu oldu. İki kadının hayatta kalma ve yola devam etme mücadelesini etkileyici bir anlatımla ekrana getiren Ne Gemiler Yaktım dizisinde Yasemin rolüne ünlü oyuncu Deniz Baysal hayat veriyor.

DENİZ BAYSAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

5 Nisan 1991 doğumlu Deniz Baysal İzmir’de doğdu. Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda okuyan oyuncu ardından Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda görev alan Deniz Baysal Celal Bayar Üniversitesi’nde uluslararası ticaret okuyor. 2011 yılında FOX’ta yayımlanan Derin Sular dizisiyle izleyici karşısına çıkan Deniz Baysal, Bitmeyen Şarkı ve Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde rol aldı. Aşk Ekmek Hayaller adlı dizide canlandırdığı Karaca Yılmaz rolü ile tanınan ünlü oyuncu asıl çıkışını 2014 yılında Star TV’de yayınlanan Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile yaptı. Geniş bir hayran kitlesi kazanan oyuncu Show TV’de Beyaz Yalan adlı dizide yer aldı. Ardından Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde başrol Hazan Çamkıran karakterini canlandıran Deniz Baysal, Söz dizisinde başrol Savcı Derya Duman karakterini oynadı. TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde Zehra Balaban karakteriyle adından söz ettiren Deniz Baysal’in yeni adresi Ne Gemiler Yaktım dizisi oldu

DENİZ BAYSAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN