Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Ne insanlığa ne de vicdana sığar’

DEVA Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ercan Aktan, seçim afişlerine sistematik bir saldırı olduğunu ifade ederek duruma tepki gösterdi.

DEVA Partisi İzmit Belediye

DEVA Partisi İzmit Belediye Başkanı Ercan Aktan’ın Kocaeli Devlet Hastanesi karşısında bulunan alandaki afişleri kimliği belirsiz kişiler tarafından indirildi. Diğer siyasi partilerin afişlerinin olduğu gibi durmasına rağmen kendi partilerinin afişlerine engel olunduğunu ifade eden Aktan bir hafta içinde ikinci kez benzer bir durum ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

“AYNI HAFTA İÇİNDE İKİNCİ KEZ”

Aktan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Aynı Haftada 2.kez. Bu Nedir? Büyük terbiyesizlik. Biz afişlerimizi astığımızda karşı partinin pankartının ipi koptuğunda milli sermayedir rakibimiz olsa da deyip bağlayan partinin üyeleriyiz. Aynı hafta içerisinde 2. Kez afişlerimize yaptığınız bu terbiyesizlik hadsizlik nedir. Söküp attığınız pankartı kendi ellerimizle tekrar takmayı biliriz. Bu yaptığınız ne insanlığa ne de vicdanına sığmaz. Bu hadsizliğe karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz sadece bugün değil yarın da var olacağız. Halkımızın vicdanına sunuyoruz” dedi.