Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne maçtı ama! 1-1

İspanya La Liga’nın 8. haftasında Atletico Madrid ile Real Madrid kozlarını paylaştı. Metropolitano Stadyumu’nda oynanan mücadelenin 68. dakikasında saha karıştı. Orta hakem, iki takım oyuncularını da soyunma odasına çağırdı..

İspanya La Liga'nın 8.

İspanya La Liga’nın 8. haftasında Atletico Madrid ile Real Madrid kozlarını paylaştı. Metropolitano Stadyumu’nda oynanan mücadelenin 68. dakikasında saha karıştı.

SOYUNMA ODASINA…

Maçın 64. dakikasında Eder Militao topu ağlara gönderdi ve Real Madrid öne geçti. Bu dakikadan sonra tribünlerden sahaya yabancı maddeler atıldı. Maçın orta hakemi Busquets Ferrer, statta 2 defa anons yaptırdı. Yapılan uyarıların ardından ardından Ferrer, 2 takım oyuncularını da soyunma odasına gönderdi.

AKSİYON UZATMALARDA DA DEVAM ETTİ

25 dakika duran maç, sahaya bir kez daha yabancı madde atılması halinde maçın iptal edileceği şeklindeki anonsun ardından kaldığı yerden devam etti. Atletico Madrid, 90+5. dakikada Angel Correa’nın golüyle beraberliği yakaladı. Angel Correa’nın golü bir süre Video Yardımcı Hakem (VAR) tarafından incelendikten sonra geçerlilik kazandı. 90+9. dakikada Atletico Madrid’de Marcos Llorente kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.