Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nebi Gönenç: Kulüpte camia temayülleri bilinmiyor

Kocaelispor’un üyelerinden ve geniş bir kesim tarafından taraftarlarından Nebi Gönenç çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kocaelispor’un üyelerinden ve geniş

Gönenç genel kurul üyelerine şu açıklamaları yaptı: Futbol kulüplerinin gerçek sahibi taraflarıdır. Bu tarih boyunca böyle olmuştur bundan sonra da böyle devam edecektir. Engin başkanımıza yaklaşık 2.5 yıldır camiadan tepkiler geliyor. Bunların bazılarını tasvip etmiyoruz tabii ki ama hiçbirine kayıtlı olmadı. Acaba bu şehir, camia, kongre üyeleri kendisini neden istemiyor, bir empati yaptı mı?

 

YANLIŞ KARARLAR

1.5 – 2 yıl boyunca yanlış transferler, teknik direktör seçimleri gibi kararlar kaos dönemi yaşamamıza neden oldu. Çok kolay alacağımız şampiyonluğu zorlanarak elde ettik. Sonuçta şampiyon olduk ve yönetimi tebrik ediyorum. Hepimize hayırlı olsun. Ancak kulüpte camia temayüllerinin birçok kişi tarafından bilinmediğini düşünüyorum. 

 

KÜME DÜŞTÜĞÜMÜZ MAÇA SARI TİŞÖRTLE GELDİ

Küme düştüğümüz Eyüp maçında stada giremedik. Bunlar belki detaydır… Başkanımız o maça sarı tişörtle geldi. Eyüpspor’un renkleri eflatun sarıdır. Bu bile değişik bir algı yarattı. Başkanın bırakması yönündeki telkinler karşısında “Verin 20 milyonumu gideyim” gibi de cevap verdi. Kocaelispor halkındır, hiçbir şahsa ait değildir.

 

ANLAŞILMASI İÇİN NE YAPMAK LAZIM

Taraftara rağmen bir işi başarmak isteyenler eninde sonunda bunun yanlış olduğunu görecekler. Doğruya rağmen yanlışlarla gidemezsiniz. Eğri cetvelden de doğru çıkmaz. Bu camia sayın başkanı ve yönetimini istemiyor. Bu açık ve net. Bunun anlaşılması için ne yapmak lazım? Bu yönetim kafası devam ederse sıkıntılar ne yazık ki bitmeyecek.

 

TARIK ÖZASLAN KİMDİR?

Geçmiş dönemde bir menajer vakası yaşandı. Tarık Özaslan burada mıdır, değil midir bilemem, kendisini de tanımam… Israrla bu kişi ile çalışılmadığı söyleniyor ama duyumlar, transferlere müdahil ettiği yönünde. Bu arayı nasıl düzeltiriz, bunu mevcut başkan ve yönetim düşünecek. Sayın başkanın Hodri Meydan yönetim kurulundaki arkadaşlarımız için kullandığı hırsız sözünden dolayı özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum.

 

KABUL ETMİYORUZ

Son olarak bir önceki Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Ferhat Uzun’un antrenman ziyaretinde kendisine fiziki temaslar vardı. Bu hareketler Kocaelispor taraftarına yapılmıştır. Bunu kabul etmiyoruz. Tekrar ediyorum… Kocaelispor’un tek ve gerçek sahibi büyük Kocaelispor taraftarıdır.