Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nebil Uzun: Gölcük’te çok güzel bir kulüp var… O da İhsaniyespor!

Deplasmanda İhsaniyespor karşılaşan ve güçlü rakibini 4-0 mağlup eden Kocaeli Güneşspor’da Başkan Nebil Uzun, İhsaniyespor Kulübü Başkanı Serkan Başoğlu ve İhsaniyespor camiasına teşekkür etti.

Deplasmanda İhsaniyespor karşılaşan ve

MÜKEMMELE YAKIN BİR FUTBOL OYNADIK

Nokta Gazetesi’ne değerlendirmede bulunan Kocaeli Güneşspor Başkanı Nebil Uzun şu ifadelere yer verdi: Rakibimiz ligin iddialı ekiplerinden İhsaniyespor’du. Kesinlikle çekindiğimiz bir takımdı. Ancak deplasmanda mükemmele yakın bir futbol oynayarak maçı kazandık. Teknik ekibimizin ve tüm futbolcu kardeşlerimizin emeklerine sağlık.

ÇOK İYİ AĞIRLANDIK

Buradan net bir şekilde ifade ediyorum. Gölcük’te çok güzel bir kulüp var. O da İhsaniyespor… Başkanı da sevgili kardeşim Serkan Başoğlu… Bizleri çok iyi ağırladılar ve hiçbir sorun yaşatmadılar. Maç içinde beni daha da mutlu eden konu futbolcularımızın oyundan çıkarken İhsaniyelilerin futbolcularımızı alkışlamasıydı. Futbolda şiddetin her geçen gün arttığı ülkemizde böylesi güzelliklere ihtiyacımız var. Serkan başkanımıza ve İhsaniyespor camiasına Kocaeli Güneşspor olarak teşekkür ediyor, İhsaniyespor’a kalan maçlarında başarılar diliyorum.