Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Necla Nazır sessizliğini bozdu!

Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasındaki gerginliğe damadı Muhammed Aydın dahil oldu. Üçlü arasında gerçekleşen soyadı tartışmasına anne Necla Nazır’da dahil oldu. Kızının yanında olduğunu belirten Necla Nazır eski eşi Ferdi Tayfur hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Ferdi Tayfur ve kızı

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur geçtiğimiz günlerde avukatı Hakan Tamgüç aracılığıyla sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kızına “soyadımı kullanma” çağrısında bulunmuştu. Babasının bu kararına sinirlenen Tuğçe Tayfur: “Haksızlığa geldiğimde susamıyorum. Gerçekten deniyorum susmayı. Dosya içeriğini benden gizlediler. İsim hakkı falan için. Çok merak ettim. ‘Üzülmeyeceğim’ dedim. Dosyanın içeriğini gördüğümde utandım, biliyor musunuz? Yüzüm kızardı. Utandım. Tuğçe Tayfur Store bir marka. Tanımadığımız birinin soyadını gasp etmiyorum. Bu, öz babamın soyadı. Ve sen bunun için benden 50 milyon mu istiyorsun? 50 milyon olmazsa da yüzde 58 hisse mi istiyorsun?” açıklamalarında bulundu.

“TALEBİN GERİ ÇEVRİLDİ”

Tuğçe Tayfur sözlerine “Utandım, yemin ediyorum utandım. Şoka girdim. Tuğçe Tayfur benim, sen değilsin ki. Ben, Ferdi Tayfur Store açmadım. Kendi adıma açtım ve istediğin gibi oldu. ‘Sahneyi bırak, zaten çizim yapıyorsun, güzel yapıyorsun’ dedin. Kocam da arkamda durdu. Şoktayım. Ne yapıyorsun? Kendine gel. Halkın sanatçısı değil misin ya? İstediğin talep geri çevrildi. Çünkü, saçma, çok saçma bir şey. Zaten Tuğçe Tayfur bir marka. Böyleydi zaten. Sanatçılığın ile soyadımın ne alakası var yahu? ” diye devam etti.

Damadında kayınpederi Ferdi Tayfur’a yönelik suçlamalarının ardından bu kez de yıllardır sessizliğini koruyan Necla Nazır’da dahil oldu. Nazır “Her şeyden önce ailevi meselelerimizle ilgili karşınızda olmaktan ötürü özür diliyorum. Necla hanımın bu olanlardan haberi yok mu?’ diye. Sormuşsunuz. Tabi ki haberim var. Yıllarca sustum, kendi kabuğuma çekildim. Evladımı da böyle yetiştirdim. Her şeyden önce ben bir kadın ve bir anneyim. Benim evladımın her tarafı kurtlu olsa onu dişimle taşırım, yine taşırım. Evladım söz konusu olduğu için bu kırmızı çizgim. O yalnız değil. Onun Allah’ı var. Onun bir ailesi var. Aslanlar gibi ardında duran bir eşi var. Ferdi bey yıllar önce neden kaçıp gittiniz? Söyleyeyim. Siz bana bir kadınla birlikte olduğunuzu ve hamile olduğunu, bir erkek çocuğu doğuracağını söylediğinizde bayıldınız. Ben de kızımı alıp sizi terk ettim. Siz Japonya’ya kaçtınız. Bu yüzden kaçtınız” dedi.

“SENİ, EVLADINA DÜŞMAN BİR BABA İLAN ETTİLER”

Nazır: “Benim evladım ne yaptı? Hanginize ne yaptı? Menajerliğini bıraktırdı diye mi? Nedenlerini de açıklayayım mı? Beni konuşturmayın. Sabrımın sonundayım… Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar” ifadelerini kullanarak kızını savundu.

Bugün Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına açıklamalarda bulunan Ferdi Tayfur: “Benim iznim olmadan soyadımı kullandılar. Soyadım üzerinden ticari bir gelir elde ediyorlar. Buna izin vermem” dedi.