Nedim Ocak, Muharrem Tutuş'a olan sözünü tuttu

Cumhur İttifakı'nda İzmit Belediye Başkan adaylığı için Muharrem Tutuş'un isminin açıklanmasından kısa bir süre sonra AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı'nın tanınmış isimlerinden olan Nedim Ocak Yenişehir'de yer alan işyerini Tutuş'a hediye edeceğini açıklamıştı. Nedim Ocak verdiği sözü tuttu ve dükkanı Muharrem Tutuş'a hediye etti.

Nedim Ocak, Muharrem Tutuş'a olan sözünü tuttu

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş'a seçim çalışmalarını yürütmesi için dükkan hediye edeceğini açıklayan Nedim Ocak sözünü yerine getirdi.

DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

Nedim Ocak, "Bu kentin ve AK parti teşkilatlarının göz bebeği. AK Parti İzmit Belediye Başkan adayımız Muharrem Tutuş. Yenişehir Mahallesi’nde bulunan dükkanımız sana seçim çalışmalarında kullanman için ücretsiz hediyemiz olsun. İster yezane yap ister seçim irtibat bürosu. Seviliyorsun Noktaaa" sözleriyle hediye edeceğini açıklamıştı.

"SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK"

Türkmen dükkanı hediye ettiğini paylaştığı fotoğrafla duyurdu. AK Parti İzmit Teşkilatı tarafından tanınan Ocak yaptığı paylaşımda; " Yenisehir mahallesi. Sözümüzü yerine getirdik dükkan tamam. Tutuş'la devam" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ