Nedim Şener'den İmamoğlu'na sert eleştiri!

Gazeteci Nedim Şener'den İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sert sözler ve önemli iddialar geldi.

Nedim Şener'den İmamoğlu'na sert eleştiri!

Son günlerde Türkiye gündemine bomba gibi düşen gelişmelerde, gazeteci Nedim Şener'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sert eleştirileri ve iddiaları dikkat çekti.

Şener, İmamoğlu'nun Ayasofya Camii'ni ziyaret etmemesini, "Çünkü Ayasofya'nın açılmasından dolayı acı çekiyor" şeklinde yorumladı. Bu sözler, İmamoğlu'nun camii ziyaretlerine dair kamuoyundaki soru işaretlerini yeniden gündeme taşıdı.

Ayrıca, Şener'in CHP'nin politikalarındaki değişimi vurgulayarak parti içindeki güç dengelerine dair yaptığı açıklamalar da geniş yankı uyandırdı.

AYASOFYA'YA TEMİZLİK VE GÜVENLİK HİZMETİ VERMİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ayasofya Camii'ni ziyaret etmemesi konusunda konuşan Şener, "İBB sadece Ayasofya'ya temizlik ve güvenlik hizmetleri vermiyor. Çünkü İmamoğlu, Ayasofya'nın açılmasından dolayı acı çekiyor" iddiasında bulundu. Bu çıkış, İmamoğlu'nun camii ziyaretlerine dair kamuoyundaki soru işaretlerini yeniden gündeme taşıdı.

FETÖ CHP'Yİ ELE GEÇİRDİ

Nedim Şener, "İsrail ve Amerika’nın oyuncağı FETÖ, CHP’yi ele geçirtti. Politikaları değişti. Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve İmamoğlu. Bütün Selatin camilere hizmet veriyor. Hepsine bakımını, temizliğini, İBB yapıyor. Niye bir tek Ayasofya’ya temizlik ve güvenlik hizmetleri vermiyor. Çünkü Ayasofya’nın açılmasından dolayı acı çekiyor. İnsan hiç olmazsa turist olarak ziyaret eder" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ