Nefes kesen maç Asarköy’ün! “2-1”

2. Amatör Play-Off 1. Tur maçında Gölcük Asarköyspor ile Uzuntarlaspor arasındaki maç nefes kesti. Uzatmalara giden maçı Asarköy 118’de attığı golle 2-1 kazandı ve yarı finale kaldı.

Nefes kesen maç Asarköy’ün! “2-1”

YUSUF PENALTI KURTARDI

Cephanelik Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. 61. dakikada Asarköy penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Muhammed Kandemir rakibine faul yaptı, hakem Mehmet Akif Keskin penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serkan, kaleci Yusuf’un soluna topu gönderdi, Yusuf Gündüz penaltıyı kurtardı.

OGÜN PENALTIDAN ATTI

85. dakikada ceza sahası içinde kaleci Yusuf Gündüz'ün Ogün Şahin'e yaptığı faul sonrasında hakem Mehmet Akif Keskin bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Bu kez topun gerisine geçen Ogün Şahin'in penaltı vuruşunda top kalecinin sağından ağlara gönderdi ve Asarköy normal sürenin bitimine 5 dakika kala 1-0 öne geçti.

SON BÖLÜMLER İNANILMAZ GEÇTİ

90+4'te Uzuntarla Serbest Vuruş kazandı. Topun başına geçen Tamer Aydın müthiş bir vuruş sonrası fileleri havalandırdı ve mücadelenin normal süresi 1-1 sona erdi. Heyecan içinde geçen uzatmaların ilk yarısı 1-1. İkinci 15 dakikanın bitimine 2 dakika kal, 118. dakikada Oğuzhan Eren Cinal attığı takımını 2-1 öne geçirdi. 121. dakikada Oğuzhan Akkaya kırmızı kart görürken maçı Asarköy 2-1 kazandı ve yarı finale kaldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ