Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nejat İşler Parmakları Ne Oldu? Kesildi Mi? Nejat İşler Evli Mi?

Ünlü oyuncu Nejat İşler magazin gündeminden düşmedi. Aile dizisindeki rolüyle beğeni toplayan Nejat İşler’in geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırıldığı söylendi. İddiaları yalanlayan Nejat İşler’in sağlık durumu ve parmaklarının neden kesildiği merak konusu oldu.

Bu haberin fotoğrafı yok

Nejat İşler Parmakları Ne Oldu? Kesildi Mi? Nejat İşler Evli Mi?

Oyuncu Nejat İşler, alkol nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddiasını yalanladı. Zaferin Rengi filminin çekimlerine devam eden oyuncu “İşimdeyim, gücümdeyim” diyerek setten fotoğraf paylaştı. Geçtiğimiz günlerde Nejat İşler’in alkol nedeniyle 5 gündür İstanbul’daki bir hastanede tedavi gördüğü iddia edildi ancak oyuncudan hemen yalanlama geldi. Olayın ardından Nejat İşler parmakları merak konusu oldu. 

NEJAT İŞLER PARMAKLARI KESİLDİ Mİ?

2014 yılında alkol bağımlılığı yüzünden septik şok geçiren Nejat İşler 95 gün yoğun bakımda kaldı. Ölümle burun buruna gelen oyuncu Nejat İşler, 95 gün yoğun bakımda kaldı. El ve ayak parmak uçları kesilen Nejat İşler alkolü ardında bırakmadı. Bodruma’a yerleşen Nejat İşler, uzun süren ekran sessizliğinin ardından kısa bir süre önce oyunculuğa geri döndü.

NEJAT İŞLER KAÇ YAŞINDA? EVLİ Mİ?

28 Şubat 1979 İstanbul doğumlu Nejat İşler derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi. Kısa zamanda popüler olan Nejat İşler para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı. Nejat’ın parti organizasyonlarında işleri umduğu gibi gitmeyince borca girdi. Borçlarını kapatabilmek için Mahmutpaşa’dan T-shirt alıp Teşvikiye’de bu T-shirtleri satma kararı aldı. Kış aylarında ise T-shirt yerine kitap, dergi ve plak sattı.

İki sene sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanan Nejat İşler, askerlik için okumaktan vazgeçti. 1991 yılında ilanını gördüğü Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümüne başvurdu ve kazandı. 1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin devlet konservatuvar bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı. 1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi Gurur oldu. Daha sonra Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Gülbeyaz ve Aliye gibi dizilerde oynadı. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde bir seri katil olan Ercüment Çözer rolünü canlandırdı.

Filmler

1998 Eylül Fırtınası

2003 Mustafa Hakkında Herşey

2004 Anlat İstanbul

2005 Çalıntı Gözler

2007 Barda

2010 Siyah Beyaz

2011 Kaybedenler Kulübü

2011 Çınar Ağacı

2012 Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor

2014 Kış Uykusu

2016 İkimizin Yerine

2017 İstanbul Kırmızısı

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bozkırın tezenesi olarak yüzlerce unutulmaz
Sıradaki Haber Bozkırın tezenesi Neşet Ertaş 12. yıl dönümünde unutulmadı!