Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Neler oluyor! Bir sahadan çekme olayı da Kocaeli’den!

Ülkemiz futbolunda son dönemde çok enteresan olaylar yaşanmaya devam ediyor. İlimiz Süper Amatör Lig A Grubu takımlarından İhsaniyespor’da Başkan Serkan Başoğlu, Sırrıpaşa FK ile oynanan maçta takımı sahadan çekti.

Ülkemiz futbolunda son dönemde

İSTANBULSPOR MAÇINDA SAHADAN ÇEKİLMİŞLERDİ

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca ve beraberindekilerin Çaykur Rizespor ile Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan maçın bitiş düdüğü ile birlikte Hakem Umut Meler’e karşı gerçekleştirdiği saldırının ardından Türk futbolundaki kaos hayli arttı. Ligler bir süreliğine ertelenirken, meşin yuvarlak bu hafta içi itibari ile yeniden dönmeye başladı. 19 Aralık Salı günü oynanan İstanbulspor – Trabzonspor maçının ikinci yarısında hakem Ali Şansalan’ın kararlarını protesto eden İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Sarıalioğlu takımı sahadan çekmişti.

ALT SIRALARI ÇOK YAKINDAN İLGİLENDİREN MAÇ

Buna benzer bir olay da ilimiz amatör futbolunda yaşandı. Süper Amatör Lig A Grubu’nda ligde kalmak için mücadele eden iki takım, İhsaniyespor ile Sırrıpaşa Futbol Kulübü, Değirmendere Stadı’nda karşı karşıya geldi. Bu maçta 10 kişi mücadele eden İhsaniyespor 2-0 öndeyken, Derince temsilcisi Sırrıpaşa Futbol Kulübü son bölümlerde 2 gol buldu.

SERKAN BAŞOĞLU, İHSANİYESPOR’U SAHADAN ÇEKTİ!

Maç 2-2 devam ettiği esnada saha içinde büyük gerilimler yaşandı. Maçın hakemi Cem Şahin üst üste kırmızı kartına başvurdu ve İhsaniye ekibinin başkanı Serkan Başoğlu hakem kararlarından ötürü takımı sahadan çekti. Maç tatil olurken karşılaşmanın 0-3 olarak Sırrıpaşa’nın lehine sonuçlanması bekleniyor. Öte yandan Gölcük takımlarından İhsaniye Spor Kulübü’nün konu ile ilgili açıklama yapacağı belirtildi.

İHSANİYESPOR KULÜBÜ SERKAN BAŞOĞLU

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür