NELER OLUYOR NUR TUĞBA NAMLI AYRILIK BOMBASI PATLADI! Sezon Finali Ardından Büyük Veda Geldi! Nur Tuğba Namlı Neden Ayrıldı?

Neler Oluyor Hayatta programı sevilen sunucusu Nur Tuğba Namlı ayrılık bombası patladı. Kanal D ekranında hafta içi her gün saat 09.00 olduğunda yayına giren Neler Oluyor Hayatta sezon finali ardından bomba patladı. İzleyenleri harekete geçiren ayrılığın nedeni belli oldu. Meğer..

NELER OLUYOR NUR TUĞBA NAMLI AYRILIK BOMBASI PATLADI! Sezon Finali Ardından Büyük Veda Geldi! Nur Tuğba Namlı Neden Ayrıldı?

Hafta içi her gün Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkan Neler Oluyor Hayatta programında ayrılık vakti geldi. 19 Haziran Cuma günü ekrana gelen son bölümle sezona ufak bir mola veren Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural partneri Nur Tuğba Namlı ayrılık kararı izleyenleri üzdü. Yeni sezonda Neler Oluyor Hayatta stüdyosunda olmayacak olan Nur Tuğba Namlı Instagram paylaşımıyla veda etti. Peki, Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden ayrıldı? İşte merak edilenler..

NELER OLUYOR HAYATTA NUR TUĞBA NAMLI NEDEN AYRILDI?

Kanal D fenomen yapımı Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden ayrıldı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Sezon finali ardından Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra…Dile kolay 4,5 senedir @kanald ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm @hakanuralofficial ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene o yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor" notunu düştü.

NELER OLUYOR NUR TUĞBA NAMLI AYRILIK BOMBASI PATLADI! Sezon Finali Ardından Büyük Veda Geldi! Nur Tuğba Namlı Neden Ayrıldı? - Resim : 1

NUR TUĞBA NAMLI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

15 Haziran 1983 Mersin doğumlu ünlü sunucu Nur Tuğba Namlı, Kanal D ekranında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yer alıyor. Hafta içi her gün aynı saatte Hakan Ural ile program yapan Nur Tuğba Namlı iş insanı Mustafa Namlı ile evli. 3 çocuk annesi olan Nur Tuğba Namlı, Balıkesir Üniversitesinden mezun oldu. Acun Ilıcalı'nın Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla halk karşısına çıkan Nur Tuğba Namlı, Gülgün Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. SKY Türk kanalında gece haber bülteni sunuculuğu yapan Nur Tuğba Namlı 2011 yılında NTV'ye transfer oldu. Ardından 2014'te TV8'e geçen Nur Tuğba Namlı, Survivor Panorama programını sundu. Şimdilerde Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapan Nur Tuğba Namlı stüdyoyu Hakan Ural'la paylaşıyor.

NUR TUĞBA NAMLI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur