Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Netflix, Amazon, Exxen… Tüm dijital aboneliklere 250 TL’lik indirim tanımlanacak! Mobil uygulamayı indirmek yeterli

Dijital platformların abone sayılarını yükseltmeye devam ettikleri şu günlerde bankacılık sektöründen aboneleri yakından ilgilendiren bir kampanya müjdesi geldi. İşte o fırsata ilişkin ayrıntılar…

Dijital platformların abone sayılarını

Ana akım medya işlerinin dünya genelinde azalan bir izleyici ilgisi ile karşı karşıya kaldıkları şu günlerde dijital platformlar arasında rekabet yarışı hız kazandı. Yeni içerikler keşfetmek isteyen izleyicileri kazanabilmek adına farklı yapımları ile öne çıkmaya çalışan dijital platformlar, ülkemizde de büyük bir talep ile karşılaşmaya başladı. Netflix başta olmak üzere pek çok platformda abone sayılarının artmaya devam ettiği görülürken özel bankacılık sektöründen izleyicilerin yüklerini hafifletecek bir haber geldi.

Birçok farklı kategori altında düzenlediği kampanyaları ile tüketicilerin bütçelerine destek vermeyi hedefleyen Garanti BBVA, son olarak dijital platformlara yönelik avantajlı bir kampanya geliştirmiş olduğunu bildirdi. Özel banka, milyonları ilgilendiren eşsiz kampanyasına ilişkin tüm detayları paylaştı.

YENİ MÜŞTERİLER İÇİN GEÇERLİ

Kasım ayında da birçok kredi kartı ve kredi kampanyası geliştirerek tüketicilerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmış olan Garanti BBVA, son olarak hızla yayılan dijital platform üyelikleri için harekete geçti. Tüketicilere dijital platform üyelikleri kapsamında yaptıkları ödemeler için destek verileceğini belirten özel banka, 6 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak olan kampanyasının detaylarını paylaştı.

Garanti BBVA’nın resmi web sitesinden edinilen bilgilere göre bankanın mobil uygulaması üzerinden ilk kez Garanti BBVA’lı olan tüm yeni müşterilere; Netflix, Amazon Prime, S Sport+, Blu TB, Spotify, Exxen ve Gain aboneliklerinde 250 TL’ye kadar iade tanımlanacaktır. Kampanyadan yalnızca bireysel Garanti BBVA kart kullanıcıları yararlanabileceklerdir.

250 TL’LİK İADEDEN NASIL YARARLANILIR?

Garanti BBVA’nın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu dijital platform abonelik ücreti iadesi kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin, öncelikle mobil uygulama üzerinden müşteri olma sürecini tamamlamaları gerekmektedir. Garanti BBVA’nın ‘yeni müşteri’ statüsünde değerlendirilen tüketiciler, uygulamada yer alan ‘Profil ve Ayarlar’ sekmesinden ‘Promosyon Kodu’ sekmesine geçiş yapmalı ve açılan ekranda yer alan boşluğa ‘ABONELIK’ yazmalılardır. Kodun girilmesinin ardından 250 TL’ye kadar olan iade kampanyasından yararlanılabilecektir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, cezaevinde tutuklu
Sıradaki Haber Dilan Polat ve Engin Polat davası tamamlandı: 27 yıl hapis cezası