Netflix Stranger Things Day İzle! Stranger Things 5. Sezon Ne Zaman?

Dizi severlerin gündeminde ilk sırada yer alan Stranger Things 5. sezon geldi. Netflix merakla beklenen fragmanı yayınladı. Dört gözle Stranger Things Day bekleyen izleyicilere Instagram üzerinden duyuru yapıldı. Peki, Stranger Things 5. sezon ne zaman? İşte maceranın tam gaz devam edeceği Strencer Things 5. sezon tarihi..

Stranger Things hayranlarını sevindiren son dakika paylaşımı geldi. Netflix platformunun en beğenilen yapımlarından Stranger Things duyurusu geldi. Netflix Instagram hesabından paylaşılan Stranger Things Day paylaşımı milyonlarca kullanıcı tarafından izlendi. Uzun zamandır 5. sezonunu bekleyen Stranger Things hayranları yeni sezon araştırmalarını sıklaştırdı. 5. sezonla ekrana veda edecek olan Stranger Things beklenirken Netflix Stranger Things Day için düğmeye bastı. İşte 6 Kasım Pazartesi günü yayına girecek Netflix Stranger Things Day bilgileri..

STRANGER THINGS DAY NE ZAMAN?

2024 yılında yayına girmesi beklenen 5. sezonla birlikte Stanger Things dizisinin ekranlara veda edeceği açıklandı. Stanger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, daha önce dizinin 5. sezonunu doğruladı. Duffer Kardeşler, açıklamalarında dizinin hikayesinin 7 sene önce planlandığını ve o dönemde dizinin 4 veya 5 sezon olacağını tahmin ettiklerini söyledi. Dizi severlerin gündeminde ilk sırada yer alan Stanger Things 5. sezon heyecanla beklenirken Netflix'yen Stanger Things Day hamlesi geldi. Netflix Türkiye Instagram hesabından yapılan Stanger Things Day paylaşımında "6 Kasım. Yer, Hawkins. #StrangerThingsDay (Hiçbir pazartesiyi bu kadar heyecanla beklememiştim.)" notu düşüldü.

Netflix Stranger Things Day İzle! Stranger Things 5. Sezon Ne Zaman? - Resim : 1

STRANGER THINGS OYUNCULARI

Winona Ryder

David Harbour

Finn Wolfhard

Millie Bobby Brown

Gaten Matarazzo

Caleb McLaughlin

Natalia Dyer

Charlie Heaton

Cara Buono

Matthew Modine

Noah Schnapp

Sadie Sink

Joe Keery

Dacre Montgomery

Sean Astin

Paul Reiser

Maya Hawke

Priah Ferguson

Brett Gelman

Netflix Stranger Things Day İzle! Stranger Things 5. Sezon Ne Zaman? - Resim : 2

STRANGER THINGS KONUSU

Hikaye 1980'lerin başında kurgusal kırsal kasaba olan Hawkins, Indiana'da geçiyor. Hawkins Ulusal Laboratuvarı görünüşte Amerika Birleşik Devletleri Enerji Bakanlığı için bilimsel araştırma yapıyor. Ancak gizlice paranormal ve doğaüstü alanlarda insanların üzerinde deney yapıyor. Yanlışlıkla, "Baş aşağı" olarak adlandırılan alternatif bir evrene açılan bir portal yaratıyor. Bunun sonucunda, Hawkins'in bu olaydan habersiz sakinleri olumsuz bir şekilde etkilenmeye başlıyor. İlk sezon Kasım 1983'te Will Byers'ın Baş aşağı'ndan gelen bir yaratık tarafından kaçırıldığı tarihte başlıyor. Annesi Joyce ve kasabanın polis şefi Jim Hopper, Will'i aramaya başlıyor. Eleven adlı psikokinetik yeteneklere sahip genç bir kız laboratuvardan kaçıyor. Will'i bulmak için yaptıkları aramalarda Will'in arkadaşları Mike, Dustin ve Lucas'a yardım ediyor.

NETFLIX STRANGER THINGS TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN