Nevzat Bayram: Belediye Derincespor ilçeyi kenetleyecek!

Belediye Derincespor’da yeni başkan Nevzat Bayram’dan ilk açıklama geldi. Bayram “Belediye Derincespor ilçeyi kenetleyecek” diye konuştu.

Nevzat Bayram: Belediye Derincespor ilçeyi kenetleyecek!

BÜYÜK BİR ÖZVERİ SÖZ KONUSU

Sözlerine kulübün devri ile ilgili başlayan Bayram şu ifadelere yer verdi: Erdinç Başkan ile birlikte bu süreci 1, 1.5 aydır takip ediyorduk. İlk seferde nasip olmamıştı ancak ikinci girişimin ardından Allah nasip etti. Son 7 günde büyük işler yaptığımızı düşünüyorum. Nuri ile Murat ağabeylerimizin ve teknik ekibimizin yanı sıra yöneticilerimizin inanılmaz özverisi söz konusu.

BİZİ YAKINDAN TAKİP EDİN

Zaten biz 1-1,5 aydır kulübü alacakmışız gibi hareket ediyorduk. Futbol arkadaşlarımızın 8’i transfer… Yeni futbolcu arkadaşlarımız da gelecek. Çok heyecanlıyız, iyi şeyler yapabileceğimizin inancındayız. Güzel bir ekip kurduk, iyi bir sezon bizi bekliyor. Bizi yakından takip edin.

İYİ BİR EKİP VE YÖNETİM KURULDU

Kulübü alırken Nuri hocamız ile yol yürümeye karar verdik. İyi bir ekip ve iyi bir yönetim kuruldu. İkinci adımdaki hedefimiz Kocaelispor’un pilot takımı olmak. Recep başkanımız ve yönetici ağabeylerimizle de görüştük. Tabi bu bir süreç. Şu an net bir şeyler söylemem çok da doğru olmaz.

ENDİŞEMİZ YOK

Kocaelispor’dan düşündüğümüz kardeşlerimizi aramızda görmek için çaba sarf edeceğiz. Yok zaman dar, yok takım kurulmadı gibi bir algı var. Böyle bir endişemiz yok çünkü planlamamızı 1.5 aydır yapıyoruz. Bu işin içinden geldik ve kesinlikle Play-Off oynamak istiyoruz.

HALKA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Derince Stadı toprak vaziyetteyken burada top oynamış, kaptanlık yapmış, profesyonel top oynamış, başkanlık yapmış bir kardeşinizim. Mutlaka güzel şeyler yapacağız. Özellikle Derince halkına ve taraftara yönelik çalışmalarımız olacak. Bu tribünlerde tek bir boş koltuk olmaması için elimizden ne gelirse yapacağız.

SÖZ VERİYORUM

Hocalarımız ile konuşacağız. Alt yapımızdaki futbolcularımız ve ailelerini stadımıza getirmeyen olursa ertesi gün hesabını verir. Bir sporcunun velisi stadımıza gelmiyorsa demek ki bize güvenmiyor demektir. Bizim hedeflerimizden birisi de bu kulüp çatısı altında kim varsa herkesin mutlu olmasıdır. İnanıyorum ki bunu da inşa edeceğiz. Dolu tribünler önünde maçlar oynayacağımızın sözünü veriyorum.

Kaynak: Ali Köksal