Nevzat Bayram: Çok güzel işler yapacağız

Belediye Derincespor ligin 2. haftasında sahasında Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu maçın ardından Belediye Derincespor Teknik Direktörü Nevzat Bayram basına açıklamalarda bulundu. Bayram “Çok güzel işlere imza atacağız” dedi.

Nevzat Bayram: Çok güzel işler yapacağız

DAHA ÖNCE YAŞANMAYANLARI YAŞATIYORUZ

Belediye Derincespor Başkanı Nevzat Bayram açıklamalarında şunları dile getirdi: İlk önce İnanılmaz derecede gururluyum. Bu taraftara, daha önce olmayanları, yaşanmayanları yaşattırmak için elimizden ne geliyorsa yapıyor ve bunun için de 7-24 çalışıyoruz, kapı çalıyoruz, gidiyoruz, herkesi ziyaret etmeye çalışıyoruz.

HAYALLERİNİ KURUYORUZ

Kulübü devraldığımız günden 33-34. günümüz geride kaldı. Derince’de çok daha güzel, duygulu, o kadar güzel işler yapacağız ki, yani bunun hayallerini, hedeflerini koyuyoruz. Teknik ekip ve oyuncular ile birlikte çok güzel koleji havası, çok güzel kardeşlik havası var. Sahada da oyuncularımızın ne kadar mücadele ettiğine hepimiz şahit olduk. Bir topa iki kişinin, üç kişinin bastığını gördük.

HERKESE DOKUNUYORUZ

Arkamızdaki birileri diyor ki “Elazığ profesyonel takım ama Derince’ye bak o amatör ruhla birlikte nasıl mücadele ediyor” Bunu herkese gösterdiysek ne mutlu bize. Yolun çok başındayız ama emin olun ki çok daha güzel işler yapacağız. O kardeşlerimize çok iyi dokunduğumuzu, hocalarımıza çok iyi dokunduğumuzu, taraftarlarımıza çok iyi dokunduğumuzu görüyoruz.

30 YILDIR YAŞANMADI

Yağış vardı, gelmeyen taraftarımız oldu. Buna rağmen oturacak yer kalmadı. Derince’de 30 yıldır böyle bir ortam hiç yaşanmadı. Biz bunları yaşatmak için zaten buradayız. Daha güzel günleri inşallah hep birlikte yaşatacağız, yaşayacağız. Eksiklerimiz var mı? Var. Önümüz kış. Sertif başkanım sağ olsun dedi ki “Tribünün üstünün kapanması gerekiyor”. Ben de ‘Başkanım önümüz kış. Hemen acilen kapanması lazım. Yoksa bu taraftarı da getiremeyiz. Onları da üzeriz” dedim.

SAHANIN DURUMU

KEV’de bir tane antrenman sahamızı Tahir başkanımız yapma sözü verdi. Salı günü antrenmanlara başlanacak ancak sahanın halini görüyoruz. Kısacası daha güzel işler yapabilmek için bu eksiklerimizi acilen tamamlamamız lazım. Bu havamızın bozulmaması gerekiyor. Bu enerjimizin böyle ufak tefek şeylere takılmadan daha üzerine koyarak yapmak zorundayız. İnşallah da yapacağız. O enerjimiz, o inancımız fazlasıyla var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kaynak: Ali Köksal