Nevzat Bayram: Doğru yoldayız

Belediye Derincespor Kulüp Başkanı 2-1 kaybedilen Vanspor maçının ardından Nokta Gazetesi’ne konuştu. Bayram, doğru yolda olduklarını belirtti.

Nevzat Bayram: Doğru yoldayız

KISA ZAMANDA SIFIRDAN KADRO KURDUK

2. Lig’de ilk hafta geride kaldı. Belediye Derincespor ilk maçında şampiyonluk adayı takımlardan Vanspor’a 2-1 mağlup olsa da mücadelesi ile dikkat çekti. Başkan Nevzat Bayram karşılaşma ile ilgili Nokta Gazetesi’ne açıklamalar yaptı ve şu ifadelere ye verdi: Bazı şeyleri sürekli tekrarlamak istemiyorum. Çok kısa üzerinden geçeyim. Kısa bir zamanda sıfırdan bir kadro kurmaya çalıştık ve şu ana kadar birçok önemli virajları döndük.

ÖNE GEÇTİK, DURAN TOPTAN YEDİK

Sezona sağ salim hayırlısı ile başladık. İlk maçımız grubun belki de en çok yatırım yapan kulüplerinden Vanspor’laydı. Haddimizi bilerek akıllı oynadık ve ilk yarıyı da Berat’ın golü ile önde tamamladık. Bu tür maçlarda skoru korumak çok değerliydi ve hedefimiz ilk yarıdaki disiplinli futbolu ikinci yarıda da sürdürmekti. Ne yazık ki duran top sonrasında rakibimiz beraberliği buldu.

2-2 BİTEBİLİRDİ

Devam eden süreçte yine sahamızı iyi kapattık ve 2 kez de doğru ataklar yakaladık. 89’da ceza sahamıza gönderilen ters top sonrasında Vanspor’da oyuna sonradan giren arkadaşımız topa çok iyi vurdu. Kalecimizin şuta yapacak çok fazla bir şeyi yoktu ve 2-1 geriye düştü. Uzatmalarla birlikte 10 dakikamız var Vanspor’a yüklendik. Uzatmanın sonlarında çok önemli bir pozisyondan yararlanamadık ve 1 puanı kaçırdık.

ELAZIĞ MAÇINA DAVET EDİYORUM

Maçı 2-1 kaybettik. Tabii ki içim buruk ancak inanın çok da üzgün değilim. Çünkü biz bir plan doğrultusunda hareket ediyoruz. İzmit’in çocuklarının 2. Lig ortamında rekabete girmelerini sağlıyoruz. Ancak hiçbir maçta mücadeleden taviz vermeyeceğimizin altını çizmek istiyorum. Vanspor karşısında da gelecek haftalara yönelik çok iyi sinyaller aldık. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza gayretlerinden ötürü teşekkür ediyor, tüm Derince’yi Elazığ maçına davet ediyorum.

Nevzat Bayram: Doğru yoldayız - Resim : 1

Kaynak: Erdem Övüç