Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nevzat Bayram: Tek eksiğimiz galibiyet

Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Nevzat Bayram, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada 0-0 sona eren Arnavutköy maçı ile ilgili olarak “Puanı fazlası ile hak ettik. Tek eksiğimiz galibiyet. Erbaa maçında bunu başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Belediye Derincespor Kulübü Başkanı

İYİ MOTİVE OLDULAR

İstanbul’da iyi ve diri bir takım görüntüsü verdiklerini ifade eden Bayram şu şekilde konuştu: Açıkçası Aksaray maçındaki skor hepimizi üzdü ve takımda duygusal olarak kırılmalar yaşamamıza neden oldu. Ancak hafta arasında futbolcularımız iyi motive oldular ve Aksaray maçının moral bozukluğunu üzerlerinden attılar.

FİNAL PASLARINDA İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMADIK

İstanbul’da yoğun ve yıpratıcı bir maçı geride bıraktık. İlk yarıda ortada bir oyun vardı. İkinci yarıya iyi başladık ve ilk 15 dakika gayet güzel işler yapsak da final paslarında istediklerimizi yapamadık. En kötü skoru korumak istiyorduk ve bunu başardık. Rakibimiz hiç kaybetmemiş ve iyi futbolculardan kurulu bir takımdı. Bizim de çok yetenekli futbolcularımız vardı.

ERBAA MAÇINDA OLACAK

Seyri çok yüksel kalitede olmasa da rakibimiz ile başa baş bir futbol ortaya koyup hak ettiğimiz 1 puanı almasını bildik. Teknik kadromuza ve futbolcularımıza mücadelelerinden ötürü teşekkür ediyorum. Artık tek eksiğimiz galibiyet. Sıradaki rakibimiz Erbaa olacak. İnanıyorum ki bu karşılaşmada galip gelen taraf olacağız. Erbaa maçına tüm Derince ve Kocaeli halkını davet ediyorum.