Nevzat Bayram'dan maça davet

Belediye Derincespor Kulüp Başkanı Nevzat Bayram tüm Derince ve Kocaeli halkını Belediye Derincespor'un pazar günkü Aksaray maçına davet etti.

Nevzat Bayram'dan maça davet

PAZAR GÜNÜ SAAT 16.30'DA

Belediye Derincespo'ra bambaşka bir kimlik ve çehre kazandıran, İzmitli futbolcuları 2. Lig gibi önemli bir kategoride bir araya getiren ve bu futbolcuların gelişimlerini sağlayarak son derece önemli işlere imza atan Belediye Derincespor Kulüp Başkanı Nevzat Bayram Pazar günü saat 16.30'da başlayacak olan karşılaşmada Aksaray mücadelesine tüm Derince ve Kocaeli halkını davet etti.

BİZİM ÇOCUKLAR BAŞARACAK

Başkan Bayram Nokta Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Belediye Derincespor olarak bu sezon önemli bir misyon üstlendik. Şehrimizin evlatları ve şehrimize getirdiğimiz evlatlarımızla birlikte her maç ayakta dimdik duran, sahaya karakter koyan bir kimlikle mücadele ediyoruz. Her geçen hafta bu takımın daha iyi olacağını da biliyoruz. Pazar günü Aksaray ile zorlu bir maçımız olacak. Bu maçta bizim en büyük destekçimiz tabii ki taraftarımız olacak. Tüm Derince ve Kocaeli halkı başta olmak üzere şehrin dinamiklerini yanımızda görmek istiyoruz. Merak etmeyin "Bizim Çocuklar" başaracak.

Kaynak: Erdem Övüç