Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir kaç yaşında, nereli?

Dilan Polat’ın ardından 3

Dilan Polat’ın ardından 3 yıl önceki eski ortağı fenomen Nez Demir’in mal varlığına el konulmasının ardından gündem olan “Nez Demir kimdir?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Sosyal medya kullanıcıları, Nez Demir’in kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu konusunda detaylı bilgileri öğrenmek istiyor. İşte merak edilen tüm bilgiler:

Nez Demir Kimdir?

1987 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dünyaya gelen Nez Demir, baba tarafından aslen Rizeli’dir. Eğitim hayatına Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümü’nde devam eden Demir, buradan mezun olmuştur. Aynı zamanda İşletme Bölümü’nde de eğitimine devam eden Nez, 2. sınıf öğrencisi olarak bilinmektedir.

Instagram üzerinden başlattığı video paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Nez Demir, kısa sürede sosyal medya fenomeni haline geldi. Videolarıyla birçok kişiyi güldüren ve eğlendiren Demir, oyunculuk kariyerine de adım atmıştır.

Nez Demir’in Oyunculuk Kariyeri

Oyunculuk kariyerine 2018 yılında “Facia Üçlü” adlı filmle başlayan Nez Demir, buradaki performansıyla dikkat çekti. Ardından 2019 yılında “O İş Bende” ve 2021’de “Malazgirt 1071” adlı filmlerde rol alarak oyunculuk kariyerini sürdürdü. “Malazgirt 1071” filminde Aka Hatun karakterine hayat veren Demir, bu rolüyle büyük beğeni topladı.

Son olarak, Dilan Polat’ın eski ortağı ve bir dönem yakın dostu olan Nez Demir’in güzellik merkezine başlatılan soruşturma, gündemdeki yerini koruyor. Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz.