NİHAL CANDAN SON HALİ GÖRENLER ŞAŞTI KALDI! 37 Kiloya Düşen Nihal Candan 7 Vakit Namaz İtirafı Sosyal Medyayı Salladı! Meğer Cezaevinden Çıkar Çıkmaz..

Geçtiğimiz günlerde 37 kiloya düştüğü için cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan yaşadıklarını dile getirdi. Haklarında kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamaları olan sosyal medya fenomeni Nihal Candan büyük itiraf geldi. Öyle şeyler söyledi ki..

NİHAL CANDAN SON HALİ GÖRENLER ŞAŞTI KALDI! 37 Kiloya Düşen Nihal Candan 7 Vakit Namaz İtirafı Sosyal Medyayı Salladı! Meğer Cezaevinden Çıkar Çıkmaz..

Türk halkının gündeminde yer alan sosyal medya fenomenleri Nihal Bahar Candan kardeşler son durum belli oldu. Kara para aklama ile dolandırıcılık suçlarından cezaevine giren Nihal Candan geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. Cezaevi şartlarına dayanamayan Nihal Candan psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan Anoreksiya Nervoza tanısıyla salıverildi. Tahliye edildikten sonra bir süre sakin kalan Nihal Candan sessizliğini bozdu. "Namaz kılmaya başladım" deyip öyle şeyler söyledi ki..

NİHAL CANDAN FLAŞ AÇIKLAMA

"Betonlar arasında bildiğimiz tüm meditasyon uygulamalarını yaptık Bahar'la" diyerek cezaevi günlerini anlatan Nihal Candan flaş açıklama geldi. Günlük tuttuk. Anoreksiya Nervoza hastalığı ile tutukluluğu sona eren Nihal Candan, "Sabah namazını zaten ben kaçırmazdım. Sabah namazı benim için çok değerli. Çünkü onda bir hadis var; "Namaz uykudan hayırlıdır" diye. O benim en sevdiği hadis. Sadece 7 vakit kılmıyordum. 7 vakde cezaevinde çıkardım. Teheccüd ile nafile namazlarıyla. 7 vakit kılıyordum cezaevinde. Biraz daha tasavvuf, Mevlana bilinci aşılamaya çalıştım kız kardeşime, onu öyle uyuttum" dedi.

NİHAL CANDAN SON HALİ GÖRENLER ŞAŞTI KALDI! 37 Kiloya Düşen Nihal Candan 7 Vakit Namaz İtirafı Sosyal Medyayı Salladı! Meğer Cezaevinden Çıkar Çıkmaz.. - Resim : 1

NİHAL CANDAN SON HALİ

37 kiloya kadar düşen Nihal Candan tutukluluğu son buldu. Kız kardeşi Bahar Candan tutukluluğu devam ederken Nihal Candan cezaevinden çıkar çıkmaz dudak dolgusu ile botoks yaptırdı. Nihal Bahar Candan kardeşlerin adının geçtiği operasyonda "suç gelirlerini aklama" iddiasıyla dava süreci başladı. Nihal Candan 16 Kasım 2023'te sevk edildiği adliyece tutuklandı. Anoreksiya Nervoza hastalığına yakalanan Nihal Candan cezaevinden çıkar çıkmaz dış görünüşünü değiştirdi.

NİHAL CANDAN SON HALİ GÖRENLER ŞAŞTI KALDI! 37 Kiloya Düşen Nihal Candan 7 Vakit Namaz İtirafı Sosyal Medyayı Salladı! Meğer Cezaevinden Çıkar Çıkmaz.. - Resim : 2