Nilay Merttürk: Geldiğimiz son noktada California’lıyız

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, proje lansmanında Kartepe Devlet Hastanesi projesi diye California’da bulunan bir hastanenin görselini gösteren AK Parti Adayı Mustafa Kocaman’a tepki gösterdi.

Nilay Merttürk: Geldiğimiz son noktada California’lıyız

Yerel seçimlere 18 gün gibi kısa bir süre kaldı. Siyasi partilerin adayları düzenlediği lansman toplantılarında projelerini anlattı. Cumhur İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman önceki Pazar günü yaptığı etkinlikte projelerini açıkladı. Kocaman’ın duyurduğu projeler arasında Sağlık Bakanlığının yatırım programına aldığı Kartepe Devlet Hastanesi de yer aldı.

CALİFORNİA’DA

Sunumda örnek proje gösteren Kocaman’ın Kartepe Devlet Hastanesi Projesi olarak gösterdiği hastane binasının Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde yer alan bir hastanenin görseli olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından durumu paylaşan CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Şişman Merttürk ‘Kartepeliyiz’den sonra geldiğimiz son nokta California’lıyız” diye tepki gösterdi. Merttürk paylaşımında, “Kartepeliyim, Kartepelisin, Kartepeliyiz’den sonra geldiğimiz son nokta California’lıyız. Welcome to the hospital California” ifadelerini kullandı.

Nilay Merttürk: Geldiğimiz son noktada California’lıyız - Resim : 1