Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Cansu Kızılkaya

Nokta Gazetesi’nde 10 ay

2023 yılının 15 Eylül’ünde başladığım Nokta Gazetesi serüveninin üzerinden 10 ay geçti. 9 aydır ise Nokta Gazetesi’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevini sürdürüyorum. Bugün Nokta Gazetesi’ndeki çalışma ortamımı ve çalışma arkadaşlarımı sizlere anlatmak istiyorum.

Basın İlan Kurumu başvuru sürecimiz sürüyor. Nokta Gazetesi olarak 11 Ekim 2023 tarihinde 8 kişilik personel kadromuz ile Basın İlan Kurumu’na başvurduk.

Ekim ayının 27’sinde ise başvurumuz onaylandı. Daha sonra başvurumuzu 16 personel üzerinden güncelledik. Halen resmi ilan sürecindeyiz. 2 yıllık başvuru sürecimiz devam ediyor. Anlayacağınız iptal olan bir başvurumuz yok. İnşallah en geç 15 ay içinde ilan alacağız.

Kocaeli yerel basınının önde gelenlerinden olabilmek için ekip arkadaşlarımızla büyük bir çaba içerisindeyiz.

Öncelikle Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’a çok teşekkür ediyorum. Furkan’ı 2018 yılından beri tanıyorum. O benim çalışma şeklimi biliyor ben de onun. Birbirimizin dilinden anladığımız için 10 aydır ciddi hiçbir sıkıntı yaşamadık. 

Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ise gerçekten samimi bir insan. Sohbeti keyif verici. Cezmi Bey başka bir gazete sahibinin açamayacağı kadar özgürlük alanı açıyor bize. Bizim ne yazdığımıza karışmıyor. Ben de arkadaşlarımda üzerimizde patron baskısı hissetmiyoruz. Bu yüzden şanslı bir kurumuz. Sağ olsun, var olsun.

Spor Müdürümüz Erdem Övüç’ü anlatmaya kelimeler yetmez. Tam bir Kocaelispor ve İzmit aşığı. Erdem abi yaptığı haberler, yazdığı köşeler ile Kocaeli’deki spor basınına yön veriyor. Spor servisinde yer alan Ali Köksal ise yılların tecrübesi ile kurumumuza değer katıyor.

Kısa süre önce aramıza Haber Müdürü olarak katılan Emirhan Akman çalışması oldukça uyumlu bir insan. İşini de iyi yapıyor. Nokta Gazetesi’nde çalışmaya başladığından bu yana bizlere büyük katkısı oldu. Köşe yazılarına da bir göz atmanızı isterim.

Editörlerimiz Gamze Karaaslan, Şermin Özcan Temur, Murathan Birinci adeta gazetemizin bel kemikleri. Belki de en çok yorulanları… Gamze ile Ekim ayından beri birlikte çalışıyoruz. Aylar içinde kendini çok geliştirdi, gözümüz kapalı ona güvenebiliyoruz. Gamze’nin bizimle çalışması bizim için büyük bir şans.

Şermin ise kendi başına dev bir kadro. Yaptığı doğru SEO haberciliği ile gazetemizi adeta uçuruyor. Ayrıca oldukça disiplinli bir çalışma tarzı var.

6 Mayıs tarihinde aramıza katılan Murathan kısa süre içerisinde bize uyum sağladı. Tam bir editör. Yazdığı haberler ise cabası. Kısa sürede gazetemizin vazgeçilmezlerinden oldu.

Senelerdir tanıdığım Serhat Güneş’i ise basın sektöründe zaten tanımayan yok. Gazetemizin muhabiri Serhat havayı iyi koklayan, ayrıntıları görebilen bir meslektaşım. Benim hayatımdaki özel insanlar kategorisinde üst sıralarda yer alan Serhat, gazetemize fark katıyor. İyi ki var.

Ve kameramanların üstadları arasında yer alan Eren Demirtürk. Ofisimizin neşesi, işinin en iyisi. Genç meslektaşların ondan öğrenecek çok şeyi var.

Uzun yıllar ulusal magazin medyasında çalışan gazeteci Başak Çokan bir süredir bizimle. Magazin denilince akıllara gelen ilk isimlerden olan Başak Hanım, büyük bir eksiğimizi kapattı. Yaptığı haberler ile ulusal camiada adımızı duyurmamızı sağlıyor. Kendisi ile yollarımızın kesişmesi büyük şans.

Bir de İhsan Keskin’imiz var. Henüz 21 yaşında meslek hayatının başlangıcında. Editörel alanda kendini her geçen gün daha çok geliştiriyor. Gazetemizde büyük emeği var. Entelektüel birikimi ile her gün bizi daha fazla şaşırtıyor. İleride çok daha iyi olacağına inanıyorum.

Genç arkadaşlarımızdan olan Şevval Kul gözbebeğimiz. Her daim editörlerimizi rahatlatıyor. Kendini geliştirebilmek için büyük çaba sarf ediyor. Yıllar içerisinde bu meslekte kendine önemli bir yer edineceğine dair hiçbir şüphem yok.

Stajyerlerimiz İbrahim Keskin ve Gaye Su Özdil aramıza çok yeni katıldılar. İkisi de çabuk öğreniyor. Her gün yeni şeyler öğrenmek için hevesle gazetemize geliyorlar. İbrahim ve Gaye gün içindeki görevlerini eksiksiz yapmaya çalışıyor.

Alanında uzman birçok isim Nokta Gazetesi sütunlarında yazıları ile okuyucularımızla buluşuyor. Gazetemize yazacağı yazılar ile katkı sağlamak isteyen herkese kapımız açık.

Kısa süre içerisinde gazetemizde bir aile ortamı kuruldu. Nokta Medya bünyesinde çalışan diğer arkadaşlarımız ile uyumlu şekilde çalışıyoruz. Gazete çalışanlarımız arasında oluşan bağ her gün daha çok güçleniyor.  Hepimizin tek bir amacı var. Basın İlan Kurumu başvurumuzun kabulü için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu kadar insanın emeğini yok saymaya devam edenlere inat Nokta Gazetesi arkadaşlarımızın emeği ve doğru haberciliği ile güçlenmeye ve yükselmeye devam edecek…

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. ne kadar abartmışsın altı üstü gazete değil internet haber sitesi sizden kentte en az yüz tane var patrondan bahsederken ofisin ortasında ayda 1 milyona yakın para ödüyorum personel ve masraflara diye söylendiğini yazmamışsınız umarın yayınınız uzun ömürlü olur. seo dümenleriyle okuyucu sayısını yüksek göstermeyi bırakın yemezler alexsa da yerlerdesiniz sadece sporla olmaz bu işler o kadar ulusal kanal yayın varken kim sizi niye seyretsin izlesin

    4
    1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER