Nokta TV’den yılın transferi!

İlimizin başarılı antrenörlerinden Savaş Demir, Nokta TV’ye transfer oldu. Demir, amatör futbol ve amatör sporlarla ilgili kapsamlı programlara imza atacak.

Nokta TV’den yılın transferi!

ÇOK GENİŞ BİR KESİM TARAFINDAN TANINIYOR VE SEVİNİYOR

Nokta Televizyonu, şehrimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen antrenörlerinden Savaş Demir ile anlaştı. Demir, başta ilimiz amatör futbolu olmak üzere farklı branşların da yer alacağı, konuklu ve zengin içerikli bir spor programı ile siz değerli izleyenlerimizle buluşacak. Program süresi 1.5 ya da 2 saat olacak. Program ismi ve günü ilerleyen günlerde netleşecek.

ŞAVAŞ DEMİR KİMDİR?

30 Nisan 1983 İzmit doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Derince’de, liseyi İzmit’te okudu. İlimizde amatör liglerinde 20 yıl futbol oynadı. 6 yıldır antrenörlük yapan Demir, Suadiyespor, Arslanbey Organize Sanayi, Uzunçiftlik, Yeniyalı Barbaros ve Sırrıpaşa Futbol Kulübü’nde çalıştı ve Uzunçiftlikspor ile Arslanbey Organize Sanayi Spor Kulübü’nde çok anlamlı şampiyonluklar elde etti. Demir öte yandan formayı giydiği Derince Birlikspor, Çınarlıspor, MAP Kavaklıspor, Uzuntarlaspor, Yeniköy Belediye kulüplerinde şampiyonluklar yaşadı. Mehtap Hanım ile evli ve Elisa Duru isminde bir de kız evlat sahibi.

Nokta TV’den yılın transferi! - Resim : 1