Now TV İddialı Dizinin Fişi Çekildi! İzleyiciden Onay Alamadı Erken Final Kararı Geldi! Bu Sefer Tutmadı

NOW TV iddialı dizisi ekranlara veda etme kararı aldı. Kısa süre önce ilk bölümüyle izleyicilerin beğenisine sunulan Now TV dizisi geçer not alamayınca veda kararı aldı. Reyting savaşında umduğunu bulamayan dizinin final yapacağı gün resmen açıklandı. İşte o dizi..

Now TV İddialı Dizinin Fişi Çekildi! İzleyiciden Onay Alamadı Erken Final Kararı Geldi! Bu Sefer Tutmadı

NOW TV cumartesi dizileri arasında yer alan Kopuk dizisinin akıbeti belli oldu. Başrollerini Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız ve Kadir Çermik gibi oyuncuların üstlendiği Kopuk dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Cumartesi günleri yeni bölümleriyle ekrana gelen Kopuk dizisinde erken final kararı alındı. Birbirinden ünlü yapımların reyting savaşında ayakta kalma mücadelesi Kopuk dizisinin sonunu getirdi. Peki, Kopuk neden final yapıyor? Kopuk dizisi final ne zaman? İşte o tarih..

Now TV İddialı Dizinin Fişi Çekildi! İzleyiciden Onay Alamadı Erken Final Kararı Geldi! Bu Sefer Tutmadı - Resim : 1

KOPUK NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Ekran başındaki izleyiciler Kopuk final mi yapıyor araştırmalarına başladı. Reyting savaşında büyük hasar alan Kopuk dizisi beklentiyi karşılamadı. Başrollerini Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya üçlüsünün paylaştığı Kopuk dizisi erken final kararı gecikmedi. Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Kopuk dizisi rakipleri Kardeşlerim, Üç Kız Kardeş, Survivor All Star 2024, Gönül Dağı gibi yapımlar oldu. Gün sonunda beklentiyi karşılayamayan Kopuk dizisi 24 Şubat Cumartesi günü ekrana gelecek son bölümde final yapacağını duyurdu.

Now TV İddialı Dizinin Fişi Çekildi! İzleyiciden Onay Alamadı Erken Final Kararı Geldi! Bu Sefer Tutmadı - Resim : 2

KOPUK 5. BÖLÜM FİNAL) FRAGMANI

Now TV Kopuk 5 bölüm final fragmanı korktuğu başına gelen Müjde artık cesaretini topladı ve Ferhan’ın yanında durmaya başladı. Tüm engeller bir bir ortalığa saçılırken beklenmeye son geldi. Müjgan'ı bekleyen sürpriz onun hiç hoşuna gitmeyecek türden oldu. Erdal’ın yarım bıraktığı iş yüzünden burnundan soluyan Ziya’nın planı devreye girdi. Ziya’nın başarısızlıklarından oldukça sıkılan Sina’nın derdi bambaşka oldu. Bir Ferhan bir Orhan olan Ferhan tüm gizli planları gün yüzüne çıkarmak için İpek’le yakınlaşmaya başladı. Ancak bu sırada hiç beklemediği bir gerçekle karşılaştı.