Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nurdoğan Nerminer’den Antalyaspor’a tebrik

Kocaelispor’un sevilen taraftarlarından ve tribünün öncü isimlerinden Nurdoğan Nerminer, kardeş takım Antalyasporluların konuğuydu.

Kocaelispor’un sevilen taraftarlarından ve

Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor son maçında Gaziantep Futbol Kulübü’nü 1-0 mağlup etti ve haftayı 38 puanla sekizinci sırada tamamladı. Bu mücadeleyi izleyenler arasında Kocaelispor’un sevilen taraftarlarından ve tribünün öncü isimlerinden Nurdoğan Nerminer de vardı. Kardeş takım Antalyasporluların konuğu olan Nerminer’in kırmızı beyazlı ekibi elde edilen galibiyetten ötürü kutladı.

DİRENÇLİ VE GÜZEL FUTBOL

Kocaelispor’daki süreçten de hiç memnun olmadığını ifade eden Nerminer şu ifadelere yer verdi: 07 Gençlik Grubu ile kardeşimiz Antalyaspor’un maçını izledim. Güzel, dirençli ve ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü veren Antalyaspor’u elde ettiği galibiyetten ötürü tebrik eder, Avrupa yolunda başarılar dilerim.

İKİ HAFTADIR FUTBOLA İHANET EDİLİYOR

Kocaelispor’un da önümüzdeki sezon kardeşi Antalyaspor ile Süper Lig’de yer alacağına inanıyorum. Ancak bu sıralar takımda ciddi bir düşüş söz konusu. Son iki haftadır bildiğiniz futbola ihanet ediliyor. Takımın bir an önce toparlanması ve kendine çeki düzen vermesi lazım. Limana kadar yanaşan gemiyi kaçırmaması lazım.