Nurhan ör için gıyabi cenaze namazı kılınacak

Kocaeli’de halı fabrikası sahibi Nurhan Ör’ü (55) çocukluk arkadaşının öldürdüğü asitle yakıldığı ortaya çıkmıştı. İş adamı Ör için sevenleri 15 Kasım Çarşamba günü Hereke Merkez Camiinde gıyabi cenaze namazı kılacak.

Nurhan ör için gıyabi cenaze namazı kılınacak

Kocaeli'de yaşayan halı fabrikası sahibi Nurhan Ör'den (56) 7 Kasım tarihinden itibaren haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin araştırmaları neticesinde Nurhan Ör'ün otomobili Gebze'de kanlı ve terk edilmiş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Ör'ün arkadaşı olan şüphelilerden biri, emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf etti ancak Ör'ün cansız bedeni bulunamadı.

GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINACAK

Şüphelinin, Ör'ü öldürdüğünü ve cesedini yok etmek için de 5 kişiyle anlaştığını söylediği ifade edildi. Şüphelilerin sorguları sürerken, polis Ör'ün cansız bedenini arıyor. Cesedin vücudu parçalara ayrılarak, asitle eritildiği ortaya çıkmıştı. Merhum İş adamı Ör için 15 Kasım 2023 Çarşamba günü öğlen namazı sonrasında Hereke Merkez Camiinde gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ