Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nuri Çolak: Fethiyespor maçı çok iyi bir deneyim oldu

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Nuri Çolak, Fethiyespor ile oynanan hazırlık maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Genç teknik adam “Fethiyespor maçı çok iyi bir deneyim oldu” dedi.

Belediye Derincespor Teknik Direktörü

HENÜZ ÇOK YENİYİZ

Nuri Çolak kamptaki son durum ile sözlerine başladı ve şu ifadelere yer verdi: Pazartesi Kartepe’ye geldik. Üçüncü günümüz ve ilk maçımızı oynadık. Onun öncesinde de 1 hafta tesislerde çalıştık. Gayet iyi gidiyor. Üzerine koyarak devam ediyoruz. Henüz çok yeniyiz. Fethiyespor ile oynadığımız ilk maçta oyun tempomuz pek iyi değildi ancak takımın bütünlüğü, hep beraber hareket etme ve takım savunması anlamında çok iyi bir deneyim oldu.

EN KISA SÜREDE

Eksiklerimiz var, bunun farkındayız. Transfer yapacağız. Arzuladığımız futbolcular var. Adım adım kadromuzu şekillendireceğiz. En kısa de sürede net kadromuzu belirleyeceğiz. Derince’de farklı bir ortam ve düşünce yaratmaya çalışıyoruz. Takımın yüzde 90’ı Kocaeli’den oluşan futbolcular.

REKABETÇİ TARAFIMIZI ASLA BIRAKMAYACAĞIZ

İyi bir kadroya sahip olmak tabii ki istiyoruz ama asıl amacımız fazla süre bulamamış gençleri bir şekilde futbola kazandırmak. O kadar çok potansiyelli futbolcu var ki. Çok şans bulamıyorlar. Şu da unutulmasın, rekabetçi tarafımızı asla bırakmayacağız. Dediğim gibi yeni bir takımız. Birbiri ile oynamamış arkadaşlarımız var. Zamanla bunların hepsini aşacağız ve bu tür hazırlık maçları da bunlara vesile oluyor. Hazırlık maçlarımız devam edecek. 13 gün daha buradayız. 2 ya da 3 maç daha yapacağız.

BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN

17 Ağustos bu şehirde yaşayan bizler için çok özel bir gün. Bu tür günlerde organizasyonların yapılması da bir o kadar kıymetli. Mehmet Açık kardeşimizin girişimlerinin olduğunu biliyoruz. Açıkçası çok da memnun oluyorum. Deprem sürecinde forma giymiş, kaybettiğimiz değerlerimiz var. Unutmak asla mümkün değil. 17 Ağustos aynı zamanda benim doğum günüm. Kamptayız… Mehmet Açık davet etti. Fırsat bulursak gitmek istiyoruz tabii ki. Çünkü böyle günler çok değerli.