Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nuri Çolak: Hepimiz inandık

Belediye Derincespor’da yeni teknik direktör Nuri Çolak’tan ilk açıklamalar geldi. Çolak, inançlarının oldukça yüksek olduğunu belirtti.

Belediye Derincespor’da yeni teknik

KOCAELİSPOR’UN UNUTULMAZ SOL BEKİYDİ

Kocaelispor’un unutulmaz sol beklerinden Nuri Çolak, Nevzat Bayram’ın Belediye Derincespor’un başkan olmasının ardından sarı lacivertli kulübün yeni teknik direktörü oldu. Genç teknik adam yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu. Ekibi ile birlikte inandıklarını ifade eden Nuri Çolak şu şekilde konuştu: Geçen sezondan beri Kocaelispor alt yapısında antrenörlük yapıyordum.

BASAMAK BASAMAK ÇIKARAK ZİRVEYİ HEDEFLEDİM

Ardından böyle bir oluşum ortaya çıktı ve her şey aniden gelişti. Çok değerli Nevzat başkanımızın Belediye Derincespor’u sahiplenmesi hepimize böyle bir fırsat doğurdu. Sağ olsun Nevzat başkanım bana güvenebileceğini söyledi. Futbolculuk hayatımda basamak basamak çıkarak zirveyi hedefledim. Antrenörlük açısından da böyle bir durum söz konusu.

KOCAELİ’NİN YETENEKLİ FUTBOLCULARIYLA

Tabii ki işimiz kolay değil. Yeni bir yapılanma var. Hepimiz inandık… Değerli bir başkan, yönetim kurulu ve teknik kadroya sahibiz. Zor görünen işi kolaya çevirmek için birlikte hareket edeceğiz. Önümüze bakıp kulüp olarak yeni başarılara imza atmak istiyoruz. Amacımız futbolcu potansiyeli çok iyi olan Kocaeli’nin yetenekli futbolcuları ile yola çıkmak.

KAPI OLACAĞIZ

Malumunuz Kocaeli futbolcu adına oldukça zengin bir kent ve biz de bunu fırsata çevirmek istiyoruz. Kocaelispor bu sezon şampiyonluğa oynayan değerli bir takım kurdu. Şampiyon olacaklarına da inancımız çok yüksek. Bu süreçte takımda oynama şansı bulamayan futbolcular olursa tabii ki devreye gireceğiz. Bir futbolcu için en kötü şey oynayamamaktır. Bizler bu açıdan da futbolcularımız için de kapı olacağız.