Nuri Çolak: İnandığımız doğrultuda devam edeceğiz

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Nuri Çolak antrenman öncesi sorularımızı yanıtladı. Genç teknik adam “İnandığımız doğrultuda devam edeceğiz” diye konuştu.

Nuri Çolak: İnandığımız doğrultuda devam edeceğiz

ÜZERİNE KOYDUK

Nuri Çolak konuşmasına Menemen mücadelesi ile başladı ve şu ifadelere yer verdi: Menemen karşısında üçüncü maçımızı oyandık. Bizim açımızdan güzel bir karşılaşma oldu. Futbol ve eksiklerimiz anlamında üzerine koyduğumuz bir maç oldu. Ancak istediğimiz skoru alamadık. Onun dışındaki gelişen tüm olaylardan ve gelişmelerden memnunum.

SKOR HARİÇ HERŞEY İYİYDİ

Hedeflediğimiz doğrultuda üzerine koyarak gittiğimizi düşünüyorum. Özellikle 1-0 geriye düştükten sonra takımımın verdiği reaksiyondan çok mutluyum. Maçın son anına kadar skoru değiştirmek adına harcanan enerji olsun, kalite anlamında gösterilen oyun olsun çok iyiydi. Skor hariç iyiydik diyebilirim. Bize olan kazanımları çok fazla olan bir karşılaşmaydı. İnandığımız doğrultularda devam edeceğiz.

HAFTANIN 3 GÜNÜ VİNSAN’DAYIZ

Belediye Derincespor olarak maç yaptığımız sahamızda antrenman da yapıyoruz. Tabii ki zamanla sahanın yıpranması sonucu sahamızın şartları kötüleşiyor. Antrenmanlar da sürekli olduğu zaman iyice şartlarımız bozuluyor. Biz de bunun önüne geçmek anlamında Vinsan'a geliyoruz. Bu konuda bize yardımcı olan yetkililere çok teşekkür ederim. Haftanın üç günü; salı, çarşamba, perşembe sabahları buradayız.

OYUN KALİTEMİZ YÜKSELİYOR

Rakibimiz Aksaray… Şampiyonluk için kadro kurdular. Üst sıraları zorluyorlar ve sert bir rakip. Planımız her takım halinde takım bütünlüğünü korumak ve elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmak. Her geçen maç sayesinde bizim şöyle bir artımız oluyor. Oyun kalitemiz yükseliyor. Daha önceki maçlara oranla sadece savunma anlamında değil, hücum anlamında da değişik opsiyonlarımız olacağını düşünüyorum.

TAM TAKIMIZ

Aksaray ile güzel ve denk bir maç yapacağımızı düşünüyorum. İnşallah o gün güzel bir mücadele ve futbol oynar aynı zamanda puanlarla da taçlandırırız. Bir eksiğimiz yok. Bu antrenmanda İlker’i tedbir amaçlı dinlendiriyoruz. Hakkı'yı tam olarak hazırlamaya çalışıyoruz. Batuhan her geçen gün daha fazla çalışarak, üzerine koyarak geliyor. Hüseyin Afkan da çalışmalarına devam ediyor. Bu isimler tam olarak hazır değiller. Menemen maçından da bir sıkıntımız olmadı çok şükür. Tam takım devam ediyoruz.

Kaynak: Ali Köksal