Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nuri Çolak: Oynadıkça gelişiyoruz

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Nuri Çolak, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Genç teknik adam maç oynadıkça geliştiklerini ifade etti ve “Doğru yolda ilerliyoruz” dedi.

Belediye Derincespor Teknik Direktörü

BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Sözlerine 0-0 sona eren Arnavutköy maçı ile başlayan ve eksiklerinin olmadığını ifade eden Çolak şu şekilde konuştu: Bu ligde 1 puan bile gerçekten değerli. Özellikle yeni bir oluşum içinde olan bizim takım için deplasmanda alınan puan çok kıymetli. Daha önemlisi bu puanı hak ettiğimiz bir oyunla, enerji, disiplin ve takım savunmasını ortaya koymamızla sağlamamız beni çok mutlu etti. Zorlu bir 5 hafta geçirdik. Önümüzde Erbaa maçı var. İçeride oynuyoruz ve takımımızı en iyi şekilde hazırlıyoruz. Eksiğimiz, sıkıntımız yok, inşallah hafta sonu çıkacağız en iyi sonucu alacağız.

AKSARAY MAÇI

Bu ligde her türlü skorlar çıkabilir. Zaman zaman oyununuzun karşılığını alamayabilirsiniz, yeri gelir hak ettiğinizi de alamayabilirsiniz. Aksaray maçında erken yediğimiz 2 golün kurbanı olduğumuzu düşünüyorum. Oyun disiplininden çabuk koptuk. Genç futbolcularımızın yoğun olduğu bir takım olduğumuzdan tepki veremedik. Oyuncularımızla eksiklerimizi konuştuk ve bu maçı kısa sürede atlattık. Düşüncülerimiz doğrultusunda çok güzel bir Arnavutköy maçı geçirdik.

HEDEFİMİZDEN BİR SAPMA YOK

Bundan sonraki maçlarımızda da oyun disiplinine bağlı kalarak oyunumuzu geliştirmeye devam edeceğiz. Bu futbolcular oynadıkça gelişiyor. Yüzde, 3,5,10 koyarak geldiğimiz için 2-3 hafta sonra bu takımın oyunları da iyice toparlanmaya başlayacak. Hedefimizden bir sapma yok. Doğru yolda ilerliyoruz. Her şey güzel olacak inşallah.

ERBAA MAÇINI BEKLİYORUZ

İlk iki iç saha maçımızda taraftarımız, siz basınımız bizlere çok iyi destek verdiğiniz. Çok teşekkür ediyoruz. Bu süreç en iyi şekilde yönetilecektir. Burada farklı bir ortam ve oluşum söz konusu. Bundan çok mutlu olan insanlar da var. Bunlar beklediğimiz, özlediğimiz tablolar. İçerideki maçlara da bu enerji yansıyor. Beklentimiz bu hafta sonu aynı ortamın oluşacağını düşünüyorum. Hüseyin Afkan hazırlanıyor. İyice toparladı ve takımla birlikte antrenmanlara da çıkmaya başladı. En kısa zamanda kadroya da girmeye başlayacağını düşünüyorum. Diğer arkadaşlarımız hazır. Erbaa maçını bekliyoruz.