Nursena Kozan kimdir? Eski eşi tarafından vahşice öldürüldü!

Ankara'da bir boşanma dramı, genç bir kadının vahşice katledilmesiyle son buldu. Nursena Kozan isimli genç kadın, eski eşi tarafından başından vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti. Olay, sokak ortasında gerçekleşirken, Nursena Kozan'ın 4 yaşında bir kız çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Olayın Detayları:

Ankara Sincan'da yaşayan 25 yaşındaki Nursena Kozan, bir yıl önce eşinden ayrılmış, ancak eski eşi tarafından hedef alınmıştı. Katil zanlısı olarak belirlenen eski koca Ş.Ş., olayın ardından Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Nursena Kozan, sokak ortasında eski eşi tarafından tabancayla başından vurularak ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan genç kadın, yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti. Bu acı olay, Kozan'ın 4 yaşında bir kız çocuğu annesi olduğunu ortaya çıkardı.

Olayın şokunu yaşayan baba Kozan, kızını kaybetmenin acısını taşırken, "4 yaşında kızı var. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil. O zaman hep birlikte hesabımızı başka türlü sormaya yöneliriz. Ben, Türk adaletine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Anne Gülay Tek ise, yaşanan trajediyi şu sözlerle ifade etti: "Bir yıl sonra eski eşi tarafından vuruluyor. Televizyondan izlerken 'benim başıma gelmez' diyordum. Benim başıma da geldi."

Nursena Kozan'ın acı dolu hikayesi, toplumda kadına yönelik şiddetin vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ