Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nusret Acur: Elbette reklam yapmak isteyenler çıkacak

İyi Parti adım adım büyük kurultaya gidiyor. Kurultay öncesinde İl Başkanı Nusret Acur, dikkat çeken bir açıklamada bulundu

İyi Parti adım adım

İyi Parti’nin büyük kurultayı 24-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Kurultay öncesinde İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur’dan önemli bir açıklama geldi. Tüm il başkanlarının mevcut genel başkan Meral Akşener’i destekleyeceğini ifade eden Nusret Acur, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

LİDER PROFİLİ

“Değerli Yol Arkadaşlarım;
1-IYI Parti Sayın Meral Akşener liderliğinde kurulmuştur. 
2-Gerek MHP de yaşanan kongre sürecinde olsun gerekse kuruluş sürecinde olsun; liderlik yapacak kişi olarak ta yine Sayın Meral Akşener ismi ön plana çıkmıştır.
3-Türk siyaseti açısından Meral Akşener ismi geçmişi göz önüne alındığında tartışma götürmez bir lider profili ile ön plana çıkmaktadır.

 

ZAMAN ONU HAKLI ÇIKARDI

4-Bir kadın Genel Başkan ve lider olmasına karşın son iki parlamento seçimlerinde de kendisi milletvekili adayı olmamış, bu hakkından feragat etmiş, birçok büyükşehirde önseçim yaptırmış, kalan birçok ilde de il başkanlarının talepleriyle oluşan milletvekili listelerini onaylamıştır. 
5-“Kazanılacak bir cumhurbaşkanı adayı” söylemi ile zamanın kendisini ne denli haklı çıkardığı gerçeğini hatırlatmaya bile gerek yok aslında. 
6-Sırf kimsenin gönlü kalmasın, üzülmesin diye kurucular kurulu listesini 200 kişilik yaptı. Yine kimseye yaranamadı. Çünkü hep fazlası istendi.

 

YİNE AKŞENER’DİR

7-Her seçimde her yere aday adayı olup aday olamayınca her türlü iftirayı atmayı meslek haline getirmişlere İYİ Parti tabanı pirim vermeyecektir. Ayrıca her seçim olduğu gibi son seçimde de  en çok çalışan yine  genel başkanımızdı. 
8-İlk seçimden sonra istifa erdemli bir harekettir deyip istifa ettiğinde, bu günkü ve o günkü tüm kadrolar toplanarak evine gidilen ve sensiz biteriz denilerek tekrar genel başkanlık koltuğuna oturtulanda yine Meral Akşener’dir.

 

TÜM İL BAŞKANLARI

9-Şimdi önümüzdeki hafta bir kongre var. Meral Akşener tüm il başkanlarının ortak önerisi ve imzası ile yeniden genel başkan seçilecektir. 
10-Bu mutlu günde, sırf isim yapmak, partimiz üzerinden reklam yapmak isteyen elbette birileri çıkacaktır. Bu kişilere asla prim verilmeyecektir.”