Nutat Çikolata'dan eğitime tam destek!

Sosyal sorumluluk projeleriyle gündemden düşmeyen Nutat Çikolata bu kez de ‘Tut Elimi’ projesi ile kız çocuklarının eğitimine destek oluyor.

Nutat Çikolata'dan eğitime tam destek!

Kuruluşundan bu yana birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Nutat Çikolata, şimdi de eğitimde fırsat eşitliğini savunan ve özellikle kız çocuklarının eğitimine destek olacak yeni bir projeye imza atıyor. Türk Eğitim Vakfı (TEV) aracılığıyla 2024/2025 eğitim öğretim yılında 100 kız öğrencinin 1 yıllık eğitim maliyetini karşılamayı hedefleyen Nutat Çikolata, ‘Tut Elimi’ projesi ile kız çocuklarının eğitimine destek olmanın gururunu yaşıyor.

Nutat Çikolata'dan eğitime tam destek! - Resim : 1

HER BİR KUTU BİR KIZ ÖĞRENCİYE DESTEK

Proje kapsamında Nutat Çikolata, üzerinde TEV bursiyerlerinin çizdiği resimler ve yüreklere dokunan mesajların bulunduğu özel çikolata kutuları hazırladı. Bu kutuların satış fiyatının %30’u TEV’e aktarılacak ve her bir kutu, bir kız öğrencinin eğitim hayatına katkı sağlayacak. Nutat Çikolata, ‘Az aslında çoktur’ anlayışı ile her bir kutunun 100 kız öğrencinin burslarının tamamlanması için büyük önem taşıdığını belirtiyor.

Nutat Çikolata'dan eğitime tam destek! - Resim : 2

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Kız çocuklarının eğitimi için başlatılan bu anlamlı projenin lansmanı 24 Mayıs 2024 Cuma günü gerçekleştirildi. Nutat Çikolata ve TEV Kocaeli, İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenen lansman etkinliğine yoğun katılım sağlandı.

Nutat Çikolata'dan eğitime tam destek! - Resim : 3

Nutat Çikolata'dan eğitime tam destek! - Resim : 4

Nutat Çikolata'dan eğitime tam destek! - Resim : 5

Kaynak: Pelin ÖZDEMİR