O İyi Partililer Demokrat Parti’ye mi geçecek?

İYİ Parti’de Körfez Belediye Başkan Adayı olarak Azmi Cihat Hatipoğlu’nun açıklanmasının ardından dikkat çeken gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

O İyi Partililer Demokrat Parti’ye mi geçecek?

Bilindiği üzere geçtiğimiz Çarşamba günü, İyi Parti Körfez Belediye Başkan Adayını açıkladı. O isim kentin yakından tanıdığı, eğitimci Azmi Cihat Hatipoğlu oldu. Hatipoğlu isminin açıklanmasının ardından İyi Parti’de bir istifa furyası başladı. İl Başkanı Nusret Acur’un Nokta Gazetesine yaptığı açıklamaya göre, 33 isim partiden istifa etti.

DİKKAT ÇEKEN FOTOĞRAF

İyi Parti’nin İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli de yaşanan sürecin ardından görevinden istifa ettiğini duyurdu. İyi Parti’nin Körfez’deki önemli isimlerinden Fevzi Canbaz da Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi Grup Başkan Vekilliği görevinden ayrıldığını duyurdu. Tüm yaşanan krizlerin ardından dün son derece dikkat çeken bir fotoğraf sosyal medyaya düştü.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN ZİYARET

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu dün İyi Partili Fevzi Canbaz’ı ziyaret etti. Bu ziyarette il başkan yardımcılığından istifa eden Güner Çiçekli, İyi Parti’nin Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Doğukan Koyuncuoğlu ve İyi Parti’nin kurucu yöneticilerinden, Körfez delegesi Ömer Dilek de yer aldı. Özellikle Fevzi Canbaz’ın Demokrat Parti geçmişi düşünüldüğünde bu fotoğraf akıllara, “İyi Parti’ye kızgın bu iki isim Demokrat Parti’ye mi geçecek?” sorularını getirdi.

O İyi Partililer Demokrat Parti’ye mi geçecek? - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ