Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O kişiler ile aynı evi paylaşmaya karar vermeden önce bir kez daha düşünün! Hijyen nedir bilmiyorlar… Temizlikten nefret eden burçlar

Astrolojiye göre bazı burçlar düzen ve titizlik ile adeta kafayı bozmuşken bazıları ise tam tersi bir yapıya sahiptir. Temizlik yapmaktan nefret eden o burçlar ile aynı alanları paylaşmanın büyük sıkıntılara sebep olabileceğini belirten astrologlar, konuya ilişkin detaylı analizlerde bulundu.

Astrolojiye göre bazı burçlar

Astrolojiye göre 12 burcun her birinde farklı baskın özellikler bulunur. Kimi burçlar için liderlik ön planda iken kimileri için ise silik ama huzurlu bir hayat daha önemlidir. Ayrıca bazı burçların hastalık derecesinde düzen ve temizlik aşığı olduğunu belirten astroloji uzmanları bazı burçların ise tam tersi olarak temizlik yapmaktan nefret ettiklerini savundu.

Hali hazırda aynı evde bir başkası ile yaşama durumunun zor olduğunu belirten astroloji uzmanları, temizlik yapmaktan nefret eden burçlar ile ortak bir alanda bulunmanın adeta kabus yaşatabileceğini ifade etti. Peki, astrolojiye göre temizlik yapmaktan nefret eden o burçlar hangileri? İşte ayrıntılar…

BOĞA BURCU

Konforu ve lüksü seven Boğa burçları, fiziksel görünümlerine de oldukça önem verirler. Her daim bakımlı ve şık görünebilmek adına yoğun mesai harcayan Boğalar, aynı özeni yaşam alanlarına göstermekte zorlanırlar. Temizlik yapmanın zaman kaybı olduğunu düşünen Boğalar, bu tip işleri genellikle başkalarına yaptırmayı tercih ederler.

İKİZLER BURCU

Merakları, sosyallikleri ve değişen duygu durumları ile bilinen İkizler burçlar, temizlik yapmaktan hiç hoşlanmazlar. Belirli bir rutin gerektiren temizlik işlerinden son derece sıkılan İkizler burçlar, temizliğe harcayacakları vakti daha eğlenceli bir şekilde değerlendirmeye çalışırlar.

ASLAN BURCU

Yüksek egosu, liderlik vasfı ve daha pek çok baskın özelliği ile öne çıkan Aslan burçları, temizlik konusunda oldukça çekimserlerdir. Yeteneklerini sergilemekten hoşlanan ancak iş temizliğe gelince kabuğuna çekilen Aslanlar, ‘basit’ olarak nitelendirdikleri bu tip işlere ellerini sürmemeyi tercih ederler. Temizlik yapmanın bir beceri istemediğini ve dolayısı ile de kendilerini parlatmayacağını düşünen Aslanlar, yaşam alanlarının temizliğinden ve düzeninden başkalarını sorumlu tutmayı tercih ederler.