Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O kişilere dikkat! Üzerinize basa basa yürümekten hiç çekinmezler… İşte en bencil burçlar

Astroloji uzmanları yeni bir açılamanın altına imza attı. Başkalarının mutluluklarından mutlu olmayan aksine o kişilerin üzerlerine basarak başarılı olmanın yollarını arayan kişilere dikkat çeken astrologlar, bencil burçları peş peşe sıraladı. İşte ayrıntılar…

Astroloji uzmanları yeni bir

Birçok kişi kötü gün dostluğuna önem verirken aslında iyi gün dostluğu da oldukça önemlidir. Yakınlarının başarıları ile gururlanmak onların mutluluğu ile mutlu olabilmek, herkesin gösterebileceği bir davranış biçimi değildir. Bu neden ile astrologlara göre dost seçerken yalnızca yas günlerinin değil en mutlu günlerin de göz önünde bulundurulması gerekilir.

Herkesin burçlarına göre farklı özelliklerde olduğunu savunan astrologlar, dostluk ilişkileri ve diğer ilişki türleri için ‘bencillik’ kavramına dikkat çekti. İlişkileri derinden sarsan bu özelliğin bazı burçlarda çok daha baskın olduğunu belirten astroloji uzmanları, o burçları peş peşe sıraladı. İşte ayrıntılar…

YENGEÇ BURCU

Burçlar aleminin en hassasları arasında gösterilen Yengeç burçları, şaşırtıcı bir şekilde en bencil burçlar listesinde de ilk sıralarda yer alıyor. Sevmeyi ve sevilmeyi oldukça umursayan Yengeç burçlarının tam anlamı ile birer ilgi tutkunu olduklarını belirten astroloji uzmanları, istediğini alamayan bir Yengeç burcunun hızlı bir şekilde karakter değiştirebildiğini ve hiç olmadığı kadar bncil davranışlar sergileyebileceğini vurguladı.

ASLAN BURCU

Aslan burcu, Zodyak’ın en egolu burcu olarak bilinir. Kibirli tavırları ile en yakınlarına dahi yaka silktiren Aslanlar, kendilerini herkesten çok düşünürler. Önceliği durum ne olursa olsun kendilerine veren Aslanlar, bu uğurda isme takılmadan tüm yakınlarını ezip geçmekten çekinmezler. Bu neden ile bir Aslan ile ilişki kurarken onun ile ters düşecek konuların içinde bulunmamak hatta ona mümkün olduğunca yaslanmamak oldukça önemlidir.

BAŞAK BURCU

Zodyak’ın en titizi olarak bilinen Başak burcu, konu kendine geldiğinde hoşgörüsüz birine dönüşebilir.  Özellikle iş fırsatları ve güvenceler konusunda oldukça hassas olan Başak burçları, bu önceliklerinin tehlikeye girmesi durumunda tırnaklarını çıkarmaktan asla çekinmezler. Rakiplerine karşı bir hayli gaddar olan Başaklar, birilerini alt edebilmek adına yakınlarını harcamaktan dahi çekinmezler.