Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O kişiler keyfinizi kaçırabilir! Ne zaman, neyi dert edecekleri belli değil… En takıntılı 3 burç

Takıntı durumu birçok faktörün etkisi ile herkeste görülebilen davranışlar arasında yer alır. Astrologlara göre ise bu durum bazı burçlarda çok daha etkilidir. İşte Zodyak’ın en takıntılı burçlarına dair astrolog yorumları…

Takıntı durumu birçok faktörün

Takıntı; psikolojik, duygusal veyahut da nörolojik faktörlerin etkileri ile ortaya çıkabilen bir davranış biçimi olarak yorumlanabilir. Zorlayıcı ve tekrarlayıcı düşünceler, davranışlar veya dürtüler, bir kişinin takıntılı olduğunun göstergesidir.

Gündelik hayatı oldukça sıkıntıya sokabilen, kişi farkında olmasa da yakın çevresini de sıkabilen takıntı durumu, ileri evrelerde bir uzman görüşüne başvurulmasını gerektirir. Bu noktada konuyu kendi yetileri doğrultusunda ele alan astroloji uzmanları, bazı burçların takıntı seviyelerinin diğerlerine göre çok daha yüksek olduğunu ifade etti. Her burç için takıntı konusunun değişiklik gösterdiğini belirten astrologlar, Zodyak’ın en takıntılı burçlarını peş peşe sıraladı. İşte ayrıntılar…

BAŞAK BURCU

Titizliği ve düzene olan düşkünlüğü ile Zodyak’ın en takıntılı burçları arasında yer alan Başak, mükemmeliyetçi yapısı ile öne çıkar. Hayatında var olan her şeyin ve herkesin tam anlamı ile kusursuz olması gerektiğine inanan ve bu inanışı da takıntı haline getiren Başaklar, bir yerden sonra bu davranışları sebebi ile çevrelerinde bulunan dostlarını da baskı altına almaya başlarlar. Bu, Başak burcu ile yakın ilişki kuran her kişiyi oldukça sıkıntıya sokan bir durum haline gelebilir.

AKREP BURCU

Zodyak’ın en gizemli burcu olan Akrep, takıntıları ile de bilinir. Duygusal derinlik ve içsel güç konularına takılıp kalan Akrepler, ne hissettiklerini anlamlandırabilmek adına oldukça fazla mesai harcar. Bir yerden sonra bu durum o kişiler için bir rutin haline gelir. Akrep burcundan olan bir kişiyi, sırf başkasına eleştiri hakkı tanımamak adına kendisini yerden yere vururken görmeniz mümkündür.

YENGEÇ BURCU

Aile ve ev konularında oldukça takıntılı hareketler sergileyen Yengeç burcu, bu iki kavramın üzerinde oldukça mesai harcarlar. Ailenin en değerli kavram olduğuna inanan ve her aile bireyinden de aynı özeni bekleyen Yengeçler, istedikleri olmadığı zaman agresifleşebilirler.