Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O kişileri mutlu etmek imkansız! Doğuştan mutsuzlar… İşte en pesimist burçlar

Mutluluk kavramı birçok kişi için oldukça önemlidir. Kendilerini mutlu edecek şeylerin peşinden koşanlar bu doğrultuda hobiler edinmeye çalışırlarken bazıları da ne yaparlar ise yapsınlar tam olarak mutlu hissedemezler. Peki, astrolojiye göre doğuştan mutsuz olan o kişiler hangi burçtan? İşte ayrıntılar…

Mutluluk kavramı birçok kişi

Hayat ne kadar zor olur ise olsun bazı kişiler o zorlukta çiçek açtırabilmek adına her umudun peşinden koşar. Hem maddi hem de manevi açıdan mutlu olabilmenin kolay olduğunu bu neden ile de ufak şeylerin dahi peşinden koşulması gerektiğini savunan o kişiler, bazıları tarafından ‘Polyanna’ olarak görülür.

Optimistliğin yani her şeyi en iyi tarafından görmenin kendini kandırmaktan başka bir şey olmadığını savunan o kişiler, doğuştan mutsuz bir yapıya sahiplerdir. Onlara göre düzen kötülük ve olumsuzluk üzerine işler. Bu da mutlu olmak için pek de bir sebep olmadığını düşündürür.

Bu durumu astrolojik açıdan ele alan bazı astrologlar, doğuştan mutsuz olma sorunsalının burçlar ile doğrudan ilişkili olduğuna dikkat çekti. Bazı burçların oldukça karamsar bir yapıda olduklarını belirten astroloji uzmanları, o burçları ve özelliklerini peş peşe sıraladı.

KOÇ BURCU

Zodyak’ın en ateşli burcu olan Koç, yalnızca tuttuğunu koparan tarafı ile değil karamsar tarafı ile de bilinir. Elindeki ile yetinmeyi tercih etmeyen ve bu neden ile de hep daha iyisini arayan Koçlar, hemen hemen hiçbir şeyden tatmin olmazlar. Hayatı riskli bulan Koçlar, her zaman temkinli adımlar atarlar. Bu da Koç burcundan olan insanların düşünceli ve mutsuz olmalarına yol açar.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu, Zodyak’ın en sosyal burcudur. Her daim ortam değişikliğine ihtiyaç duyan İkizler burcu insanları, bu neden ile aidiyet duygusuna da sahip değildir. İstediklerini anında gerçekleştirmek isteyen bu kişiler, bağlanma duygusundan yoksun oldukları için çoğunluk ile eksiklerdir.

BAŞAK BURCU

Başak burcundan olan kişiler oldukça mükemmeliyetçi bir yapıya sahiplerdir. Bu neden ile her konuda en iyisini arayan bu kişiler, ellerinde olanın kıymetini bilmekten de yoksunlardır. Bu neden ile de Başak burçlarının üzerinde genel olarak bir memnuniyetsizlik, bir mutsuzluk hali hakimdir.