Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O kişilerin hesaplarında 1.000 TL yatırılmaya başladı! 30 Kasım’da başvurular sona erecek! İş Bankası’ndan ödeniyor…

Türkiye İş Bankası üzerinden başvuranların hesaplarında 1.000 TL gönderilmeye başladı. Hemen hesaplarınızı kontrol edin. Başvurular 30 Kasım’da sona erecek! İşte detaylar…

Türkiye İş Bankası üzerinden

Türkiye’de artan enflasyon ve hayat pahalılığı sonrasında bir yandan devlet destekleri devam ederken, diğer yandan bankalardan da destek gibi kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Türkiye İş Bankası üzerinden de belirli alışverişlere özel 1.000 TL ilgili kişilerin hesaplarına gönderilmeye başladı.

Alışverişlerini çok daha avantajlı hale getirmek isteyenler için 30 Kasım’a kadar devam edecek kampanyaya başvurular devam ediyor. Bu kapsamda başvuru şartlarını sağlayan kişiler için 1.000 TL’ye kadar ödemeler yapılıyor.

O KİŞİLERE İŞ BANKASI’NDAN 1.000 TL TANIMLANIYOR!

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulan kampanya kapsamında başvurularını yapan ve kampanya koşullarını sağlayanların hesaplarında 1.000 TL gönderiliyor. İşCep ve Maximum Mobil’den katılama özel, 1 – 30 Kasım 2023 tarihleri arsında Pazarama Online Alışveriş’ten tek seferde yapılacak ilk 10.000 TL ve üzeri alışverişlere 1.000 TL PazaramaPuan kazanma şansı sunulacak.

İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları ile Bankamatik Kartlar ve MaxiPara Kartlar bu kapsamda kampanyaya dahil edilen kartlar arasında yer alıyor. 30 Kasım’a kadar başvuru işlemlerinin yapılmasının ardından ve ilgili şartların karşılanması ile 1.000 TL PazaramaPuan kazanma fırsatı sunulacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Maximum Mobil’de ya da İşCep’te yer alan  ‘’Kampanyalar’’ bölümünden söz konusu kampanya seçilerek başvuru işlemleri yapılabilmektedir. İlgili kampanyaya tıkladıktan sonra ‘’Katıl’’ butonuna tıklayarak kampanyaya katılımı sağlanmaktadır. Katılımınızı kampanya dönemi içinde istediğiniz zaman yapma şansı elde edebilirsiniz. Alışverişten önce veya sonra kampanyaya katılım sağlanabilmektedir.

Pazarama Online Alışveriş’ten tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri alışverişlere 1.000 TL PazaramaPuan kazanma şansı bu kapsamda elde edilebilecek. Başvuru adımlarının tamamlanmasının MaziPuanların 14 Aralık 2023 tarihine yüklenmesi sağlanmaktadır. Yüklenen MaxiPuanların son kullanma tarihi ise 31 Ocak 2024 olarak belirlenmiştir. Kart bazında değil, müşteri bazında kampanyaya katılım sağlanabiliyor. Kampanya kapsamında en yüksek 1.000 TL puan gönderimi sağlanıyor.