O meclis toplantısında tansiyon yükseldi!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Belediye Meclisi toplantısında yaşanan gerginlik gündem oldu. AK Parti'li üye Hakan Genç, İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Öztürk'e Candaroğlu inşaat firmasını eleştirdi.

O meclis toplantısında tansiyon yükseldi!

Ordu Hayat'tan Uğur Kahyaoğlu'nun haberine göre, Lapseki'de dün akşam düzenlenen Belediye Meclisi toplantısında tansiyonlar yükseldi. AK Parti üyesi Hakan Genç, İYİ Parti Belediye Başkanı Atilla Öztürk'e "Yanınızda Candaroğlu, her yerde Candaroğlu, kim bu Candaroğlu?" şeklinde eleştiriler yöneltti. Bu esnada, Candaroğlu İnşaat'ın sahibi Erdem Candaroğlu toplantı salonuna girerek meclis üyesine hesap sordu.

RANDEVU İSYANI

AK Parti'li meclis üyesi Hakan Genç, Belediye Başkanı Atilla Öztürk'e yakınlığıyla bilinen Candaroğlu firmasının belediyede ayrıcalıklı bir konumda olduğunu savundu. "Her şeyde Candaroğlu çıkıyor arkadaş. Hangi vasıfla geziyor? Bugün kahveye gittim, randevu alınacak. Candaroğlu deniyor. Randevuyu Candaroğlu karşılıyor, içeri almıyor. Kim bu Candaroğlu? Bir açıkla bizde bilelim" dedi.

"KİME KARIŞIYORUM BEN?"

Eleştirilere maruz kalan Candaroğlu, toplantıya girerek "Benim Candaroğlu, ne oldu? Neye karışıyorum ben? Kime karışıyorum ben? Benim hiç bir şeye karıştığım yok burada" diye açıklama yaptı.

SESSİZ KALDI

Yaşanan olayın ardından İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Öztürk ise yorum yapmaktan kaçındı. Öztürk, "Meclis toplantısı kapanmıştı. Herhangi bir açıklama gereği duymuyorum" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ